Discover the finest spaces
Delen

Bleyenberg: Nieuwe rooftopbar en eventlocatie in Den Haag

Den Haag is een nieuwe hotspot rijker. Een leegstaand bedrijfsgebouw aan de Grote Markt heeft een grote metamorfose ondergaan tot club en evenementenlocatie. Zo kun je nu van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in het horeca- en uitgaansconcept terecht voor kunstige koffies, uitgebreide lunches en cocktails met uitzicht over de stad. Naast een restaurant, koffie- en cocktailbar beschikt Bleyenberg over diverse ruimten voor onder meer feesten, conferenties en vergaderingen.

De naam ‘Bleyenberg’ is een kleine knipoog naar de oorsprong van het pand, in de jaren tachtig en negentig; de periode waarin de in Den Haag beroemde oud-bedrijfsleider John Bleyenberg aan het roer stond van Kwantum Behang BV. Niet alleen dragen diverse ruimten de naam van de Haagse ondernemer, maar ook het bronzen beeld en de schilderijen van de voormalig directeur sieren het gebouw. De roze wanden en turquoise pilaren steken fel af tegen de houten stoelen en tafels. In Bleyenberg smelten heden en verleden vlekkeloos samen tot een kunstig concept met veel mogelijkheden.

Het Kantoor voor Bleyenberg

Waar de kelder, het dak en de begane grond zich lenen voor borrels, feesten en diners, staan de eerste en tweede etage volledig in het teken van business. Zo beschikt de eerste verdieping over een ontvangstruimte en drie vergaderzalen met elk een eigen karakter en sfeer. De werkkamers lenen zich voor kleine gezelschappen van tien tot zestig personen. Op de tweede etage bevindt zich een grote open ruimte met plaats voor groepen tot honderdvijftig man. De zaal is geschikt voor conferenties, workshops, presentaties en privédiners. Hoewel de vergaderruimten nog tot begin september worden verbouwd, zijn het restaurant De Kantine, de nachtclub Het Magazijn en rooftopbar Het Dak wel al geopend voor publiek.

Het Magazijn en het Dak van Bleyenberg

Wil je een conferentie of vergadering combineren met een feest, diner of borrel? Zo kun je met een groot gezelschap van ruim honderdvijftig man terecht in de intieme zaal Het Magazijn. Of plof neer in de rotanstoelen naast de palmbomen op Den Haags eerste rooftopbar. Doordat het terras volledig kan worden afgesloten, kun je zowel tijdens de zachte zomers, als de frisse winters genieten van een prachtig uitzicht op de binnenstad. Met plaats voor ruim 190 personen leent het dakterras zich naast borrels ook uitstekend voor feesten en diners.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.