Discover the finest spaces
Delen

‘Bleisure’ hotel Pullman Brussels Midi opent zijn deuren

Pullman, het tophotelmerk binnen de Accor-groep voor internationale reizigers, opent zijn eerste hotel in België. Pullman Brussels Midi is gelegen aan het Victor Hortaplein, in het Zuidstation te Brussel. Geen ander hotel heeft zo’n directe toegang tot het station. Het hotel telt 237 design kamers. Het gehele hotel is het ontwerp van de Franse binnenhuisarchitect en designer Jean-Philippe Nuel. “Pullman Brussels Midi is vernieuwend in het topsegment van de hotelsector en straalt een kosmopolitische, en chique sfeer uit.”

Uitbreiding Pullman-netwerk
De opening van Pullman Brussels Midi zorgt voor een uitbreiding van het Pullman-netwerk, dat 80 hotels telt verdeeld over 24 verschillende landen. Doelstelling van het merk is om in de periode 2015-2020 wereldwijd 150 hotels en resorts te tellen. Alle hotels zijn gevestigd in het centrum van belangrijke toeristische bestemmingen en zakencentra over de hele wereld.

Communicatieplatform in het hart van Europa
Het Zuidstation in Brussel is het eerste station voor hogesnelheidstreinen in België. Het is een waar communicatieplatform in het hart van Europa. Dagelijks zijn er honderdduizenden reizigers in dit station, op doorreis naar aangrenzende landen en de grote Europese hoofdsteden. Dankzij het renovatie- en ontwikkelingsprogramma van het station werd de infrastructuur verbeterd en gemoderniseerd.  Met de komst van Pullman Brussels Midi als eerste hotel in het Zuidstation kunnen de gasten – of ze nu reizen met Eurostar, Thalys, TGV of ICE – hun koffers enkele minuten na aankomst in de hotelkamer neerzetten. Het hotel beantwoordt de noden van de nieuwe kosmopolitische reizigers : nomade, hyper geconnecteerd en veeleisend en biedt hen een unieke hotelervaring.

Pullman Brussels Midi: een kosmopolitisch hotel aan de poorten van Europa

 

Business & Leisure
Pullman Brussels Midi biedt zijn gasten eersteklas Pullman-service: Welcomer-onthaal, een Pullman-bed, gratis wifi in het hele hotel, de mobiele applicatie Personal Media NetworkTM van Quadriga om verbinding te maken op de kamer, de “Connectivity by Pullman”-lounge ontwikkeld in samenwerking met Microsoft, het concept “Pullman Co-Meeting” voor het organiseren van zakelijke evenementen, Nespresso®-diensten, de Vinoteca by Pullman, de “Pullman Fit Lounge” … Het hotel combineert innovatieve technologie met comfort en service op maat. Daarmee speelt het in op de wensen van zowel zakelijke als toeristische gasten uit de hele wereld. Het gehele hotel is ontworpen door binnenhuisarchitect en designer Jean-Philippe Nuel. De sfeer en het design van het hotel laten zien dat werk en ontspanning uitstekend samen kunnen gaan.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.