Discover the finest spaces
Delen

Binnenkort ook meetings en events in nieuwe megastore House of Rituals in Amsterdam

Aan het Spui in hartje Amsterdam opende onlangs House of Rituals: de flagship store van het bekende cosmeticamerk Rituals. De winkel bestaat uit vier verdiepingen vol producten die alleen daar en online te koop zijn, een uitgebreide spa en een restaurant. Ook komt er een ruimte voor vergaderingen en events en zijn er allerlei koppelingen met de winkel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van je persoonlijke parfum voor je gasten als onderdeel van je event, een massage na afloop van je meeting of een diner in het restaurant.

House of Rituals is de eerste megastore van het Nederlandse cosmeticamerk, dat dit jaar twintig jaar bestaat. De begane grond en de eerste verdieping zijn nu al open; hier kun je alle Rituals producten kopen die je maar kunt bedenken. Van cosmetica tot woonartikelen en kleding. Ook restaurant Rouhi op de begane grond is al helemaal af, maar moet voorlopig dicht blijven vanwege de corona maatregelen. Hier kun je onder andere allerlei soorten thee en mocktails krijgen en het eten is geïnspireerd op het Midden-Oosten. Ook zijn hier, als dit weer mag, allerlei soorten events mogelijk. House of Rituals maakt hierbij altijd een voorstel op maat.

House of Rituals

Vanaf de zomer van 2021 moeten de tweede en derde verdieping open gaan met onder andere een uitgebreide spa. Hier kun je allerlei behandelingen en beauty-advies boeken, workshops volgen en meditatielessen krijgen. “Tijdens of na een event kan er ook een koppeling gemaakt worden tussen alle elementen van House of Rituals: zoals bijvoorbeeld workshops, het ontwikkelen van een gepersonaliseerd parfum bij de House of Rituals Talisman Collection, je eigen geurkaars van The Signature Collection samenstellen, etcetera”, vertelt Evi Boits namens Rituals. “Of je begint met een heerlijke massage in de body spa, gevolgd door een brain analyse in de mind spa die meer inzicht geeft in onder andere het creëren van meer rustDaarna kan bijvoorbeeld een presentatie of lezing worden gehouden in de eventruimte.”

De ruimte voor vergaderingen en events zit op de bovenste verdieping van House of Rituals. Hier kijk je uit op het Rokin en het Spui. De zaal heeft moderne technische voorzieningen voor bijvoorbeeld presentaties, trainingen, vergaderingen of private dining. Wat catering betreft, zegt Rituals dat er allerlei mogelijkheden zijn en dat ze hiervoor altijd een voorstel op maat maken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.