Discover the finest spaces
Delen

Bij nieuwe evenementenlocatie De Serre in ARTIS eet je tussen de planten

Eten of borrelen in een kas omringd door kleurrijke bloemen en planten. Het kan sinds kort bij de bekende Amsterdamse dierentuin en evenementenlocatie ARTIS. In het nieuwste restaurant de Serre kunnen bezoekers terecht voor een hapje en drankje en er kunnen ook verschillende soorten events zoals een borrel of diner georganiseerd worden. Opvallend: het menu van de Serre is als eerste restaurant van ARTIS helemaal vegetarisch. 

De nieuwste horeca aanwinst van ARTIS ligt in een stijlvolle kas van zwart staal met verschillende rekken vol planten tussen de tafels. Vanuit de Serre heb je een uniek uitzicht op het verblijf van de Afrikaanse pinguïns wat gegarandeerd een bijzondere dimensie toevoegt aan je event. Je kunt er onder andere terecht voor gazpacho, pita pulled oats, gegrilde aubergine, nacho’s, bananenbrood, huisgemaakte limonades, botanische biertjes en oranjebloesem spritz. In overleg is er nog veel meer mogelijk in het menu tijdens je borrel of diner. 

ARTIS

Het nieuwe restaurant van ARTIS, de Serre, is bij uitstek geschikt voor intieme borrel of diners. Overdag is de locatie open voor bezoekers van de dierentuin, maar in de avond kun je het restaurant boeken voor allerlei soorten events. Denk bijvoorbeeld aan een intiem diner in de kas, die je exclusief huurt voor jouw gezelschap. Of kies voor een walking dinner op het terras van De Serre of zelfs door de hele dierentuin waarbij je op verschillende locaties een gerecht kunt halen.

De Serre kan helemaal ingericht worden zoals jij het wil en zodat er op een veilige manier geborreld of gegeten kan worden. Zo kan er eventueel ander meubilair gehuurd worden door ARTIS.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.