Discover the finest spaces
Delen

Boston: cultuur en hotspots in Amerikaanse wereldstad

Boston is een van de oudste steden van de Verenigde Staten, en dat betekent dat u hier de nodige portie cultuur kunt opsnuiven. Maar er zijn ook genoeg hotspots om u te vermaken. Mooie hotels, oesterbarren, pizzarestaurants en prachtige evenementenlocaties: Boston gaat u geheid blij maken!

01. Ames Hotel

Het Ames Hotel is bijzonder en stijlvol. Het is in handen van de Morgan Group, die wereldwijd mooie hotels bezit. Het Ames hoort daarbij en zorgt ervoor dat alles perfect is voor een nachtje Boston.

Schermafbeelding 2015-10-21 om 18.51.00

02. Revère Hotel

In dit chique hotel zijn al vele events georganiseerd – dan kan die van u er ook nog wel bij! Van intieme ruimtes tot wat grotere zalen, het Revere Hotel kan u overal bij helpen.

03. Pastoral Boston

Waar eet u in een informele, prachtig ingerichte omgeving de lekkerste pizza’s van Boston? Dan moet u bij Pastoral wezen Denk aan pizza’s met champignons, prei en pancetta, dan zit u op het goede spoor. Eet smakelijk!

04. Neptune Oyster Boston

Dit is de perfecte plek om bij te komen na een dag vergaderen. Neem plaats aan de raw bar waar u de meest verse oesters en andere vislekkernijen krijgt voorgeschoteld. Smaaksensatie gegarandeerd.

05. XV Beacon

Waar slaapt u dan tussen al het geweld van de stad? Daarvoor moet u bij XV Beacon zijn. Dit was het eerste boetiekhotel van Boston, en dat is te zien. Persoonlijke service, cutting edge design… Het XV Beacon heeft alles om uw nachtrust veilig te stellen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.