Discover the finest spaces
Delen

Borrelen en feesten bij tijdelijk pop-up restaurant Bistro tot 2024

Wie gek is op de Franse keuken, kan sinds kort terecht bij Bistro tot 2024 aan de Oudegracht aan de Werf in Utrecht. Maar niet voor lang, want de naam zegt het al: tot 2024. Maar ook daarna hebben ze bij de bistro, waar nu plek is voor events voor zo’n 150 bezoekers, iets bijzonders in petto.

Wat? Dat willen ze nog niet zeggen. “In 2024 gaan wij weer open, alleen dan met een heel ander concept waar ik nu nog niks over kan vertellen”, meldt Jorn Speijer van Bistro tot 2024. “Maar het gaat heel leuk worden. En we gaan er flink voor verbouwen begin 2024.” Wat hij wel kan zeggen is dat er nu bij Bistro tot 2024 ruim voldoende plek is voor onder meer borrels en personeelsfeestjes. “Wat ons uniek maakt zijn onze echt klassiek Franse gerechten. Maar tijdens borrels en personeelsfeesten is er altijd de mogelijkheid voor een variatie aan snacks.”

Bistro tot 2024

Bij het nieuwe en stijlvolle Bistro tot 2024 kun je onder andere terecht voor een zakelijke lunch, diner of personeelsfeest tot 150 personen. Op de lunchkaart vind je bijvoorbeeld de typisch Franse croque madame, aspergesoep of eggs benedict. Voor het diner kunnen bezoekers kiezen uit onder meer Franse klassiekers als escargots, tournedos bearnaise, of een quiche met cantharellen en brie en sliptong meunière.

De echte Utrecht-kenners zullen de locatie van de nieuwe bistro misschien nog wel herkennen: Bistro tot 2024 zit op de plek waar eerder restaurant Den Draeck zat. Jorn: “Deze locatie is tijdens de coronalockdown voor langere tijd dicht geweest. Dat zagen wij en wij hebben onze stoute schoenen aangetrokken en de eigenaar gevraagd of wij het konden overnemen. Wij hoefden niet teveel aan te passen, alleen de inrichting hebben we veranderd.”

Details

Er zijn verschillende ruimtes in de bistro, die in een typisch Utrechtse werfkelder zit met een ruim terras aan de gracht. De eigenaren hebben Franse details gecombineerd met Utrechtse tinten. Zo zie je bijvoorbeeld verschillende schilderijtjes en foto’s van Utrecht aan de muren van het restaurant. En de bloemen op tafel zijn allemaal lokaal, die komen van de Bloemenmarkt Oudegracht.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.