Discover the finest spaces
Delen

Boer zoekt vrouw op Hoeve Sparrendam

De landelijke evenementenlocatie Hoeve Sparrendam in Hoevelaken functioneerde als het decor voor de reünie van tien jaar Boer zoekt vrouw. Het datingprogramma van de KRO is momenteel aan zijn achtste serie bezig, en lijkt nog steeds alleen maar populairder te worden. Voorafgaand aan het nieuwe seizoen organiseerde het programma een reünie waarvoor alle boeren uit de afgelopen tien jaar werden uitgenodigd.

“De locatie werd opgefleurd met een grote kunststof koe en de muren waren volgehangen met foto’s van alle 68 oud deelnemers aan het programma”

Hoeve Sparrendam past door de landelijke sfeer perfect bij het programma. Op de locatie voelden de gasten zich direct op hun gemak.

Speciaal voor de uitzending van Boer zoekt Vrouw kreeg Hoeve Sparrendam nog eens een extra landelijke aankleding. Zo werd de locatie opgefleurd met een grote kunststof koe en werden de muren volgehangen met foto’s van alle 68 oud deelnemers aan het programma. Een ‘gezellige, boeren uitstraling’, laat de locatie weten.

De twee tv-programma’s die van deze reünie werden gemaakt trokken in december 2014 veel kijkers. Beide uitzendingen zijn via de website van Boer zoekt Vrouw nog altijd te bekijken.

[Foto’s: Hoeve Sparrendam]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.