Discover the finest spaces
Delen

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek halverwege grote restyling

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in het Limburgse Vaals heeft het eerste deel van een grote renovatie achter de rug. Na de restyling kan de gehele locatie weer voldoen aan de vragen van de huidige tijd. De vergaderruimten, hotelkamers, de entree en de restaurants werden grondig aangepakt. 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de zomer begonnen aan de grote renovatie. De hotelkamers en vergaderruimten zijn al volledig gerenoveerd; wat nog volgt zijn de restaurants, de entree en een deel van de badkamers in het hotel. Het project is met name gericht op de uitstraling van de locatie, vertelt Wendy Aarts, van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek: “Onze ruimten sluiten nu nog beter aan op de huidige vraag van de markt. Vergaderruimten Bongerd, Schutteberg, Eschberg, Board I-II en Harles zijn gerenoveerd. De zalen hebben een nieuwe look and feel gekregen. De ruimten hebben nu een moderne, intieme sfeer en geven onze gasten een thuisgevoel.”

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft vier plenaire ruimten met een capaciteit tot 350 personen. De grootste ruimte beschikt over een eigen lounge en is ideaal voor productpresentaties en recepties. Hiernaast beschikt de locatie over 22 subruimten voor kleinere bijeenkomsten. In het kasteel zijn verder twee restaurants gevestigd: ‘In de Oude Watermolen’ en ‘De Kruidentuin’. Ook deze worden gerestyled. De gehele make-over van de locatie is naar verwachting in maart 2018 afgerond.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.