Discover the finest spaces
Delen

Bijzondere vergaderlocaties: exclusieve events in een Boeing bij Kaeve

Vergaderen in een echte Boeing is misschien wel iets waar veel mensen van dromen in ons vak. En je hebt geluk, want sinds april van dit jaar kan dat bij Kaeve in Uden! De locatie biedt van oorsprong exclusieve en zeldzame auto’s aan. Olaf van Hoof vertelt waarom zij besloten om uit te breiden met het aanbieden van de ruimte voor meetings en kleinschalige events: “Vooral omdat het kan, maar bovenal omdat we onze showroom als een museum zien. Vol met parels die je niet voor jezelf mag houden, maar wil delen!”

Op 29 april dit jaar opent de Boeing van Kaeve haar deuren. Met een gastenlijst van zo’n 500 personen, champagne en oesters, een zangeres en een saxofonist wordt het onderdeel van het vliegtuig spectaculair geopend. “We wilden graag iets in de lijn van auto en luchtvaart doen,” vertelt Olaf. “We houden van het business class gevoel. De luxe looks van het gepolijste aluminium en de vorm en de daar bijbehorende akoestiek van zo’n ruimte. De hoogte in de hangar maakte dat we ervoor zijn gegaan.”

Vergaderen in de Boeing van Kaeve

De unieke vergaderruimte in de Boeing is bedoeld voor maximaal 14 personen. “Naast de vergaderruimte beiden wij een digitaal presentatiescherm, een flip-overbord, airconditioning en onbeperkte wifi aan,” vertelt Olaf over de mogelijkheden. Je organiseert hier allerlei soorten evenementen. Van meetings tot borrels en van kick-off presentaties tot teambuilding. Naast de Boeing heeft Kaeve ook een eigen lunchroom. Café Massimo biedt volgastronomie en heeft ruimte voor bijvoorbeeld zakelijke ontbijtsessies, vergaderplekken en presentaties. Volgens Olaf is er geen andere plek die deze unieke mix heeft van elementen en exclusieve horeca.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.