Discover the finest spaces
Delen

Bijzondere tafelgenoten voor &samhoud places: unieke samenwerking met SOS Kinderdorpen

Vandaag kondigen beide partijen aan dat voortaan kinderen in SOS Kinderdorpen een maaltijd met de restaurant gasten mee eten.

Samen eten, samen delen
De samenwerking met SOS Kinderdorpen is het directe resultaat van de visie van &samhoud places: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. Om deze visie te onderstrepen geeft &samhoud places ook terug, in de vorm van donaties aan SOS Kinderdorpen.

Managing partner Ingrid Smolders: “Gastronomie aan de wereld geven met een 2-sterrenrestaurant? Die vraag is ons al vaak gesteld. Wij bouwen het gestaag op. Bijna twee jaar geleden openden we de deuren. En vandaag kunnen heel veel mensen ook terecht in &samhoud places streetfood waar ze de magie van Moshik kunnen ervaren. En nog meer mensen kunnen onze gerechten kopen bij Albert Heijn. Onder de naam &samhoud food zijn daar vier soorten vers maaltijden te koop met een twist van Moshik. Allemaal dankzij de bijzondere food innovaties uit de keuken van het tweesterrenrestaurant van Moshik en zijn team.”

 

 

“De samenwerking met SOS Kinderdorpen onderstreept onze bedoeling: samen eten, samen delen. Met onze donatie kunnen er ongeveer 100.000 maaltijden aan kinderen uit SOS Kinderdorpen gegeven worden.”

 

Over SOS Kinderdorpen
Onlangs bezochten chef-kok Moshik Roth en managing partner Ingrid Smolders van &samhoud places SOS kinderdorp Kumasi in Ghana. SOS Kinderdorpen zet zich in voor kinderen zonder ouders of veilig thuis en heeft 545 kinderdorpen in 133 landen. Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan in een SOS familie in een kinderdorp.

Over &samhoud places
In augustus 2012 opende &samhoud places haar deuren aan de Oosterdokskade 5 in Amsterdam. Het restaurant werd na twee maanden bekroond met 2 Michelin sterren. Oprichters van &samhoud places zijn Moshik en Els Roth en ondernemer en service specialist Salem Samhoud. Zij ondernemen met een visie: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. Salem Samhoud is ook oprichter van gewoon ongewoon adviesbureau &samhoud, met vestigingen in Utrecht, Zürich en Kuala Lumpur.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.