Discover the finest spaces
Delen

Bijzondere Koningsdaglocatie: Concert The Streamers vanuit Paleis Noordeinde

De afsluiting van Koningsdag wordt dit jaar verzorgd door gelegenheidsband The Streamers, met onder meer Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. De band geeft een concert vanuit een wel heel bijzondere locatie: Paleis Noordeinde in Den Haag. Het concert is gratis te bekijken via een livestream en vindt plaats op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement van het paleis.

Het Koningsdagconcert is het tweede concert van The Streamers – zoals de groep zichzelf noemt ‘de grootste band uit de Nederlandse popgeschiedenis’. De groep is opgericht in coronatijd en bestaat uit artiesten Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal en Paul de Leeuw. Voor dit concert hebben ook Armin van Buuren en Duncan Laurence zich bij de groep gevoegd. De artiesten zullen belangeloos optreden. Als kijkers willen, kunnen zij een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot en daarmee de deelnemende artiesten en makers van de livestream bedanken voor het mogelijk maken van het concert.

Teaser video van The Streamers

Livestream bekijken

De livestream begint dinsdagavond 27 april om 20.00 uur en het concert zal ruim twee uur duren. De inloop hiervoor is vanaf 19.00 uur. De livestream is gratis te bekijken, maar hiervoor is wel een toegangskaart nodig. Kaarten zijn gratis te krijgen door ze te bestellen via www.thelivestreamers.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.