Discover the finest spaces
Delen

Pop-up evenement Chaos aan de Schie in Lijm & Cultuur

De grootste blikvanger tijdens de achtste editie van het culturele en culinaire pop-up evenement Chaos aan de Schie is de muziektheatervoorstelling A Love Unsung van The Stolz Quartet op vrijdag 27 juni. Het festival Chaos aan de Schie is vanaf donderdag 12 juni zes weken lang in de voormalige Lijm- en Gelatinefabriek Lijm & Cultuur aan rivier de Schie.

Industriële locatie met stadsstrand
Elke woensdag tot en met zaterdag treedt bekend en onbekend cultureel talent op: theater, kleinkunst en muziekgroepen uit alle windstreken. Geschikt voor zowel particulieren en groepen, als voor event professionals die inspiratie willen opdoen. De industriële locatie met een stadsstrand maakt het festivalgevoel compleet.

A Love Unsung
A Love Unsung is een nieuwe opera van Robert Zuidam zónder zang: ‘Er wordt in gesproken, gefluisterd, geschreeuwd, gemusiceerd, maar niet gezongen. Een bijzonder element in het stuk vormt de hartslag van de muze, die bij wijle versterkt wordt en mee klinkt terwijl er gespeeld wordt. Een vreemdsoortig en zeer gelaagd percussiestuk dat de luisteraar geen seconde met rust laat.’

Het multimediale muziektheater stuk gaat over een componist die wanhopig op zoek is naar inspiratie. Dan ontmoet hij zijn muze en grote liefde. Dat lijkt een tijd van onbekommerd geluk in te luiden, maar langzaamaan vertoont ook dit geluk onoverkomelijke barsten. Ook na het bevrijdende slot zal de obsessionele zoektocht nog lang naklinken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.