Discover the finest spaces
Delen

Beurs-WTC Congress & Event Center verwelkomt nieuwe Sales Manager

René kent door zijn jarenlange ervaring bij onder andere CLC-VECTA Centrum voor Live Communication, PCO Cygnea en de brancheorganisatie in het Betaalde Voetbal (FBO) de branche van congressen, evenementen en beurzen als geen ander.

Live Communication
René de Kok: “Het is dé uitdaging om samen met het reeds aanwezige team deze prachtige Rotterdamse locatie nog verder op de kaart te zetten en het aantal boekingen verder te verhogen. Het Beurs-World Trade Center is een veelzijdige locatie in een bruisende stad, die beide ongekende mogelijkheden bieden. De 37 beschikbare ruimten bieden elke organisator van beurs, congres of evenement verrassende mogelijkheden, waar wij hen graag over informeren. Ook de full-service diensten in eigen beheer -van AV tot catering, van hostesses tot ICT- en de werkelijk unieke exposuremogelijkheden in het hart van de stad  bieden veel voordelen. Beurs-WTC draagt met recht de titel The setting for Success!”

Beurs-WTC Congress & Event Center
Beurs-WTC Congress & Event Center maakt onderdeel uit van Beurs Rotterdam N.V. (Beurs-World Trade Center) in hartje centrum van Rotterdam en is een markante, karakteristieke en multifunctionele locatie. Er wordt een full-service pakket geboden met 37 stijlvolle en unieke ruimten voor 10 tot 1.000 personen en gecombineerd tot een veelvoud daarvan. Beurs-WTC is een met 5 hamers erkend congresbedrijf en bezit tevens het gouden niveau van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.