Discover the finest spaces
Delen

Beurs-WTC Congress & Event Center behaalt weer “Green Key goud”

Het Beurs-WTC Congress & Event Center maakte bij het behalen van het Green Key certificaat in 2011 de belofte: ‘Green Key Goud voor altijd!’. Na de tweede herkeuring is gebleken dat het Beurs-WTC wederom haar belofte nakomt en  in de keuring het hoogst haalbare Green Key niveau haalt. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche alsmede vergader- en congres /event / beurslocaties.

Gouden duurzaamheid
Het certificaat van Beurs-WTC is verlengd met twee jaar. Hoewel de keuringsnormen jaarlijks verder worden uitgebreid, verzwaard en aangescherpt, heeft dat het Beurs-WTC Congress & Event Center er niet van weerhouden om haar uiterste best te doen om niveau Goud te behouden. Om aan de eisen te blijven voldoen wordt er binnen het Beurs-WTC veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Onder leiding van een nieuw aangestelde milieucoördinator Stephan Kosse zijn opnieuw diverse maatregelen getroffen.

“Om aan de eisen te blijven voldoen wordt er binnen het Beurs-WTC veel geïnvesteerd in duurzaamheid.”

 

Duurzame maatregelen
In het kader van duurzaamheid is onder andere de verlichting in diverse zalen aangepast. Tevens zijn er elektrische oplaadpunten aangelegd in de parkeergarages van Beurs-WTC, waarmee tegelijkertijd ook het gebruik van elektrische auto’s wordt gestimuleerd. Daarnaast zijn op culinair gebied de nodige aanpassingen doorgevoerd. Zo is het culinaire assortiment vernieuwd waarbij er nog meer duurzame producten zijn toegevoegd.

Foto: Beurs-WTC Event & Congress Center

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.