Discover the finest spaces
Delen

Bergse Plaszaal van evenementenlocatie Lommerrijk compleet vernieuwd

De Bergse Plaszaal van evenementenlocatie Lommerrijk in Rotterdam heeft deze zomer een fikse metamorfose ondergaan. De zaal is compleet gestript, heeft een nieuw plafond en vloer gekregen en een nieuw interieur. De ruimte, die veel gebruikt wordt voor borrels, bedrijfsfeesten of walking dinners, kan nu weer een flink aantal jaren mee. 

Lommerrijk heeft een interessante geschiedenis die bijna 140 jaar terug gaat. In 1880 begon Adriana Romein een theetuin en kinderspeelplaats in haar achtertuin die ze Plaats Lommerrijk noemde. In de loop der jaren breidde de tuin uit met een danszaal en vanaf 1978 werd het een echte evenementenlocatie. Inmiddels zijn er zes moderne vergader- en eventzalen waarvan de vernieuwde Bergse Plaszaal er één is.

Lommerrijk

De restyling van de Bergse Plaszaal was onderdeel van een nieuw kleur- en stijlconcept dat Lommerrijk heeft geïntroduceerd. Eerder werden de gerechten die in de ruimte geserveerd kunnen worden en het servies al helemaal aangepast aan dit concept. De vernieuwde zaal wordt gekenmerkt door het gebruik van veel warme houtsoorten, overal planten (zelfs aan het plafond) en een speels zwart-wit tapijt op een deel van de vloer. De zaal ligt prachtig aan het water en dat zorgt voor een sprookjesachtig uitzicht.

De grootste zaal van Lommerrijk is de Tivolizaal op de eerste etage. Hier kunnen 100 mensen terecht, maar wanneer je met een groter gezelschap bent, kan de Kastanjezaal erbij getrokken worden. Deze kleinere zaal is op zichzelf geschikt voor vergaderingen. Ook op de eerste verdieping ligt de Magnoliazaal met een eigen balkon. Naast de Bergse Plaszaal aan het water op de begane grond liggen nog twee zalen: de Terraszaal met eigen ingang en terras aan het water en de wat intiemere Pergolazaal, ook met eigen terras.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.