Discover the finest spaces
Delen

Bentley opent showroom zonder auto’s in Conservatorium Hotel Amsterdam

Bentley introduceert een bijzonder nieuw concept: een store in store in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Het automerk heeft een luxe lounge in het hotel ingericht als digitale Bentley Experience. Met een hightech presentatie worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van het merk.

Bijzonder is dat in de gehele Bentley experience geen auto’s staan opgesteld. De auto’s kunnen alleen virtueel worden ervaren. De store bestaat uit twee ruimtes: een hospitalityruimte in herkenbare Bentley-stijl en een presentatieruimte. In deze laatste ruimte is een levensgroot scherm (3,5 meter) waarop het merk en de verschillende modellen met behulp van laserprojectie tot leven komt.

Digitale showroom

Het grote scherm wordt ook gebruikt als ‘digitale showroom’, waarop je ieder type Bentley naar eigen smaak virtueel kan samenstellen. Er is ruime keuze uit kleuren, interieurafwerkingen en accessoires. De individuele Bentley is op ware grootte en vanuit ieder standpunt op het scherm te zien.

Robert Engstler, Regional Director Europe van Bentley Motors denkt dat dit nieuwe concept een waardevolle toevoeging is voor haar klanten. “Met Bentley Amsterdam is ons merk ook vertegenwoordigd in een van de meest opwindende Europese steden. Gasten kunnen Bentley in een nieuwe setting op een inspirerende manier beleven.”

Ultieme luxe

Bentley werkt ook in andere landen samen met toonaangevende hotels. Zo beschikken de St. Regis hotels in New York en Istanbul over een Bentley-suite. Deze suites bieden door hun voorzieningen en aankleding een ultiem niveau van luxe. Afgelopen zomer opende Bentley zijn eerste Mountain Lodge in het Oostenrijkse Kitzbühel. In deze lodge gaat de luxe die Bentley typeert samen met een uniek uitzicht op de Alpen.

Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel, gevestigd in het voormalige Amsterdamse Conservatorium, is toonaangevend op het gebied van luxe. Het is gelegen vlakbij het Concertgebouw in het Museumkwartier en biedt glamour en elegantie. Het Conservatorium Hotel combineert een monumentaal aanzicht met modern design. Voor gasten zijn er diverse restaurants, een bar, een lounge en 1.000 m2 grote Akasha Holistic welnessruimte.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.