Discover the finest spaces
Delen

Belgische Domaine La Butte Aux Bois gaat eventruimte volledig renoveren

Het Belgische La Butte Aux Bois, gelegen in Lanaken, ondergaat een stijlvolle renovatie waardoor er een multifunctionele evenementen ruimte ontstaat. De locatie wordt gebruikt voor onder andere congressen, vergaderingen, diners en autopresentaties. Daarnaast kan je er ook privé feesten zoals verjaardagen, jubilea of huwelijksfeesten organiseren. 

La Butte Aux Bois bestaat uit een vijf sterren Superior hotel, twee sterren restaurant, Bistrôt Le Ciel, fitness en spa complex. Het stijlvolle hotel uit 1924 ligt op de grens van Nationaal Park Hoge Kempen en gaat komend jaar aan de slag met de renovatie van de bestaande ruimte. “We renoveren onze Napoleon Salons en deze worden gemoderniseerd en vernieuwd tot de Sapphire Ballroom, of Sapphire Meeting Room. Afhankelijk van het evenement,” vertelt Stefan Callaars, director of sales van de locatie. “We kunnen zowel een groot deel van de zakelijke markt bedienen, als ook privé feesten. Denk bij de zakelijke markt aan vergaderingen, congressen, productpresentaties, diners, beurzen, of autopresentaties.”

Artist impression La Butte Aux Bois

La Butte Aux Bois

“Het is een ruimte van 300 m2, waarin wij ongeveer 200 personen royaal kunnen bedienen voor een diner,” vertelt Stefan. “In combinatie met onze 59 kamers kunnen wij meerdaagse meetings voor ongeveer 120 personen verwelkomen. De afgelopen twee jaar zijn er veel ruimten gerenoveerd of compleet vernieuwd, zoals Bistrôt Le Ciel en bar Papillon. Ook deze zaal wordt nu in dezelfde stijl meegenomen, zodat we weer volledig bij de tijd zijn. Daarnaast blijven we onze gasten graag vernieuwingen aanbieden.”

Alle gasten van La Butte Aux Bois kunnen in het hotel overnachten, genieten van de spa en de wellness. Ze mogen gebruik maken van de faciliteiten, zoals het zwembad, de sauna, de Haman en de whirlpool. “Er wordt steeds meer gekozen om het zakelijke met het aangename te combineren en wij bieden hier dan de perfecte mogelijkheden voor.”

Artist impression La Butte Aux Bois
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.