Discover the finest spaces
Delen

Belgische dierentuin Pairi Daiza opent Paddling Bear Hotel tussen de dieren

De Belgische dierentuin Pairi Daiza opende onlangs een eigen hotel middenin het park. Vanuit het Paddling Bear Hotel heb je uitzicht op een groot meer waar je de grootste zeeleeuwen ter wereld kunt zien. Een ideale plek om te overnachten na een bedrijfsetentje of meeting die in de dierentuin georganiseerd kunnen worden. Voor als je je gasten eens wat anders dan anders wil bieden.

Het Paddling Bear Hotel heeft acht kamers voor maximaal drie personen en achttien familiekamers waar vier mensen kunnen overnachten. Ook zijn er vier luxe vrijstaande suites met een eigen terras die aan het meer liggen. Naast het nieuwe hotel zijn er meer mogelijkheden om in The Last Frontier, het nieuwste parkdeel dat dit jaar is geopend, te overnachten. Zo is er de Full Moon Lodge voor maximaal zes personen met uitzicht op de beren en wolven. Of de Native Village die bestaat uit houten huisjes die comfortabel zijn ingericht en plek bieden aan maximaal zes mensen.

Pairi Daiza

Bij dierentuin Pairi Daiza in het Belgische Brugelette zijn allerlei mogelijkheden voor vergaderingen en events. Op verschillende plekken in het park kun je exclusief dineren, barbecuen, borrelen of lunchen. Verder is er een bijzondere vergaderzaal met het uiterlijk van een Chinese tempel waar zo’n honderd personen in kunnen voor een vergadering, presentatie of training. Ook zijn er allerlei soorten arrangementen mogelijk waarbij een eventmanager een compleet programma voor je event samenstelt.

Pairi Daiza werd in 1994 geopend en betekent ‘gesloten tuin’ in het Oudperzisch. Vanwege het 25-jarig bestaan dit jaar werd een compleet nieuw parkdeel geopend, The Last Frontier. Hier zijn de dieren die in Noord-Amerika leven te zien. In totaal zijn er 7000 dieren te bewonderen in het bijzondere park dat al twee jaar op een rij is uitgeroepen tot beste dierentuin van Europa.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.