Discover the finest spaces
Delen

Beelden van vernieuwd Hart van Holland

De verbouwing van evenementenlocatie Hart van Holland is bijna voltooid, maar de vernieuwingen zijn al goed te zien. De afgelopen maanden werden de acht zalen aangepast aan de wensen van vandaag en morgen.

“Bij de restyling van Hart van Holland¬†maakte de klassieke uitstraling plaats voor een moderne look & feel”

Restyling

Hart van Holland, letterlijk gelegen in het middelpunt van Nederland, bestaat uit meerdere gebouwen, die allemaal een facelift hebben gehad. Zo is er een boerderij, met daaraan verbonden het Plein, het Theater, de Passe Partout en vier kleinere zalen. Op een steenworp afstand ligt de Loods, ofwel drie grote beursvloeren onder een authentiek dak. Daar tegenover ligt Het Ampt van Nijkerk, met daarin een restaurant, vergaderzalen en 110 hotelkamers. Dan is er nog het Forum, een vrijstaande locatie op het terrein, inzetbaar voor break-outs, seminars, tentoonstellingen, trainingen en andere events die eventueel in kleinere subruimtes passen.

Bij de restyling van de Nijkerkse meeting- en eventlocatie maakte de klassieke uitstraling plaats voor een moderne look & feel. De entree en lobby werden voorzien van state-of-the art techniek en een moderne LED-verlichting. Bedrijven kunnen de entree van de locatie daarmee uitlichten in de kleuren van hun huisstijl. Ook de verschillende zalen kregen een make-over met frisse nieuwe tinten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.