Discover the finest spaces
Delen

Bedrijfsuitje naar het EK in 2020? Alles over hospitality pakketten

Het gaat goed met de verkoop van de luxe pakketten die je als bedrijf of voetbalfan kunt kopen voor één of meerdere wedstrijden van het EK in 2020 in de Johan Cruijff ArenA. Volgens de ArenA, die de Nederlandse verkoop doet van deze ‘hospitality pakketten’, is inmiddels al een derde verkocht. Waarom zou je als bedrijf zo’n pakket kopen? En wat houdt het eigenlijk in?

Met een hospitality pakket krijg je toegang tot de verschillende lounges- en suites in het stadion, inclusief lekker eten en drankjes natuurlijk. De Johan Cruijff ArenA verkoopt deze pakketten voor alle wedstrijden in de twaalf stadions die tijdens het EK worden ingezet. Maar vooral de pakketten voor de vier wedstrijden die in de ArenA plaatsvinden doen het goed. Volgens het stadion zien sommige bedrijven de pakketten als netwerkmogelijkheid met klanten of wordt het exclusieve arrangement gebruikt als personeelsuitje. Een bijzonder event is het gegarandeerd aangezien het EK voor het eerst in twintig jaar weer (deels) in Nederland plaatsvindt.

Johan Cruijff ArenA
Eén van de lounges van de Johan Cruijff ArenA. Fotocredit: Twycer / www.twycer.nl

Johan Cruijff ArenA

Het meest uitgebreide en luxe hospitality pakket in de Johan Cruijff ArenA is ‘De Suite Gold’. Hierbij heb je toegang tot je eigen suite die uitkijkt op het veld. Hier kun je vanaf drie uur voordat de wedstrijd begint tot anderhalf uur na de wedstrijd terecht en krijg je persoonlijke service met ‘high end cuisine’, drankjes, een cadeau en wedstrijdbeelden op een tv-scherm. Je kunt de wedstrijd dus zien vanuit de suite zelf of via het tv-scherm. Een suite kan zowel voor één wedstrijd als voor alle vier geboekt worden.

Een andere mogelijkheid om de wedstrijd te beleven is in een exclusieve lounge via het ‘De Lounge Prestige’ pakket. Je hebt dan toegang tot je eigen lounge waar je wederom drie uur voordat de wedstrijd begint tot anderhalf uur erna terecht kan. Hier staat een walking dinner en drankjes voor jou en je gezelschap klaar, is live entertainment, krijg je een exclusief cadeau en is de wedstrijd te volgen via een tv-scherm. Ook kun je de wedstrijd vanaf de beste plek op de tribune bekijken met een categorie 1 wedstrijdticket. Ook een lounge is zowel voor één wedstrijd als voor alle vier te boeken.

Bij het pakket ‘De Club’ krijg je toegang tot de 2020 Club, waar je samen met andere fans kunt kletsen of de wedstrijd kunt bekijken via tv-schermen. Bij dit pakket is ook een wedstrijdticket inbegrepen, zodat je er ook voor kunt kiezen om de wedstrijd vanaf de tribune te kijken en voor en na de wedstrijd naar de club te gaan. Er is een buffet met verse gerechten en drankjes. Dit pakket is alleen te koop voor alle vier de wedstrijden.

In de Johan Cruijff ArenA worden drie wedstrijden uit de groepsfase en één wedstrijd uit de achtste finale gespeeld. Als Nederland zich voor het EK kwalificeert spelen ze twee of drie wedstrijden in de ArenA.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.