Discover the finest spaces
Delen

Backstage is niet meer ‘verboden toegang’ in de Philharmonie Haarlem

In theater- en concertzalen is het backstage-gedeelte vaak gehuld achter een nevel van geheimen en mysterie. De plek waar de artiesten zich voorbereiden voor hun optreden is verboden toegang voor bezoekers. In de Philharmonie Haarlem niet meer: de backstage van de theaterlocatie is vanaf nu te huur.

Philharmonie Haarlem vindt het belangrijk om ook deze kant van kunst en cultuur mee te nemen in de congresbeleving. Anne-Marije Hogenboom, hoofd sales & evenementen van Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem: “Theaters zijn bewust gebouwd zodat het achterhuis gescheiden is van de zalen en foyers. Maar met onze slimme aanpassing in de bewegwijzering openen we het backstage gedeelte nu ook voor onze congresbezoekers. Hoewel de vertrekken in het achterhuis multifunctioneel zijn, zullen subtiele details de bezoekers herinneren aan het artiestenleven. Die herkenbare artiestensfeer door bijvoorbeeld make-up spiegels met lampen. Het geeft voor congres bezoekers net dat ene extra tintje aan de congres beleving.”

Philharmonie Haarlem
De Artiesten Foyer

Meer ruimte

Nu het mogelijk is om de artiestenvertrekken bij je event te betrekken, zoals de kleedkamers en artiestenfoyer, neemt de capaciteit van de Philharmonie toe met ruim 140 bezoekers. Naast één zaal voor 80 personen, zijn er ook drie extra boardrooms van 20 personen. Daarnaast zijn er backstage ook nog eens tal van kleine kleedkamers, bijvoorbeeld voor één-op-één gesprekken.

Philharmonie Haarlem
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.