Discover the finest spaces
Delen

Back to basic vergaderen in hutjes Kameryck

‘Back to basic’ vergaderen, je moet er maar op komen als evenementenlocatie. Weg van de luxe, en de gasten zelf hun vuur laten stoken. Al zijn de vintage paviljoens van evenementenlocatie Kameryck nog altijd alles behalve afzien.

In de zomer gebruikt de evenementenlocatie in Kamerik bij grote outdoor evenementen losstaande paviljoens als ‘breakout room’. Maar in de winter staan die ruimtes leeg, viel eigenaar Mark Haagen op. “En dat is toch zonde.”

Zelf hout op het vuur gooien

Het ontbreken van luxe in deze ruimtes gaf Haagen de inspiratie voor het ‘back-to-basics’ vergaderconcept. De paviljoens zijn voorzien van alle luxe, maar de gasten moeten zich wel zelf zien te redden. Zelf een houtje op het vuur gooien bijvoorbeeld, of zelf de boterham smeren. “Ouderwetse gezelligheid aan de keukentafel. Want ontstaan daar niet vaak de beste ideeën?”, vroeg Haagen zich af.

“De paviljoens zijn voorzien van alle luxe, maar de gasten moeten zich wel zelf zien te redden”

 

De paviljoens zijn ingericht met een knipoog naar de jaren ’50: vintage inrichting zorgt voor een ouderwets huiselijke sfeer. De ‘hutjes’ zijn knus ingericht, met lounge plaatsen bij de houtkachel.

grillen van de politiek

De eigenaren van de locatie moeten zich aanpassen aan de grillen van de politiek. Het herbestemmingsplan voor uitbreiding van de congreslocatie werd afgekeurd, waardoor ze de aanvraag opnieuw moeten indienen. Maar dat wakkert de creativiteit vooral aan, volgens eigenaar Hans Voorn. “We blijven constant op zoek naar vernieuwing en verbetering en verrassen onze gasten met ludieke acties.”

De ‘hutjes op de hei zijn te reserveren voor maximaal twintig personen, in de periode van januari tot en met maart.

[Foto’s: Jansje Klazinga | Kameryck]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.