Discover the finest spaces
Delen

B. Street: nieuw terras van B. Amsterdam geopend

Op 10 juni is het nieuwe terras van B. Amsterdam geopend tijdens het hardloopevent de B. Business Run. Terras B. Street is naast een ontmoetingsplek voor de community ook de toekomstige verbinding tussen B. Amsterdam en B. @home. In 2023 wordt gestart met de bouw van het appartementencomplex met 330 appartementen en ruimte voor meetings en events. 

Het terras is een uitbreiding van de mogelijkheid om buiten events en borrel te organiseren. “Dit is een mooie aanvulling op het dakterras van Bar Bistro Bureau, waar momenteel veel borrels, barbecues, diners en feesten worden georganiseerd,” vertelt Chantal Verheijden, event manager bij B. Amsterdam.” B. Street kan worden ingezet voor onze community events, zoals de B. Run. En in het najaar voor foodfestivals met foodtrucks. De vlonder dient als podium en heeft alle benodigdheden om deze events te faciliteren. Daarnaast is het podium uitgerust met (kracht)stroom, een wateraansluiting, palen voor pergoladoeken en een Dali-verlichtingsysteem. Hierdoor kunnen de lichten op het plein tijdens event naar wens worden ingesteld.”

B. Street

Het plein heeft volgens Chantal een open en uitnodigend karakter. “Afgelopen zomer zat de nieuwe houten vlonder tijdens de pauzes vol met members van de bedrijven die in ons pand werken,” vertelt ze. “Het is een gezellig aanzicht en geeft goed sfeer van B. weer.” Tot de bouw van B. @home kan het plein tijdelijk flexibel worden ingezet voor bijvoorbeeld parking. Maar ook de afgelopen maanden was B. Street het podium voor verschillende events. “Tijdens de World Padel Tour was het terras onderdeel van de park & ride,” vertelt Chantal daarover. “Een paar weken eerder was het een finish van Amsterdam rally CC&C, een rally voor klassieke auto’s. Ook heeft Check de ruimte benut om hun scooters te stappen. Vanuit hier werd heel Amsterdam voorzien van nieuwe scooters. Deze extra ruimte biedt B. de mogelijkheid om flexibel te blijven en voldoen aan wensen en behoefte van klanten en members. Kortom, alles is mogelijk!”

De toevoeging van het terras geeft B. Amsterdam de mogelijkheid om meer events buiten te organiseren. “Vaak sluiten bedrijven hun event of meeting af met een borrel,” zegt Chantal. “Als het lekker weer is, is een borrel buiten op B. Street een mooie afsluiter. Het plein is vlakbij de grotere eventzalen. Hierdoor is de drempel lager om met zijn allen een drankje te drinken. Ook geeft de grote ruimte van B. Street de mogelijkheid om grotere events buiten te hosten. Het terrein is uitermate geschikt voor bedrijfsfestivals en optreden.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.