Discover the finest spaces
Delen

“Keep it weird!” Austin: dat is weer eens wat anders

Austin, Texas, USA. Thuishaven van innoverend muziek, film en interactief festival South By South West, muziekliefhebbers, cultuurfanatici en lezingen. Texas staat hoog in de top 10 van locaties “To watch in 2014” van onder andere Condé Nast Traveller. “Keep Austin Weird” is de leus van de stad en dit is ook precies wat de inwoners proberen door de eclectische stijl te handhaven. Nieuwe hotels en sprankelende locaties schieten hier als paddenstoelen uit de grond, en wij van GreaterVenues maakten alvast een selectie van de mooiste plekken voor u!

01. Container Bar

Na drie jaar vertraging is deze bar – volledig bestaande uit gerecyclede containers die op elkaar zijn gestapeld in een “courtyard” vol met bomen – eindelijk klaar. Het is een erg bijzondere locatie om een hapje of drankje te komen doen. Met zoveel containers bij elkaar hoeft u in ieder geval niet bang te zijn dat grote groepen niet passen.

02. Moviehouse & Eatery

Austin staat naast haar muziek bekend om haar levendige cinemascene. In de Moviehouse & Eatery kunt u een tafeltje reserveren tijdens een film. U slaat dan twee vliegen in één klap- u dineert in bioscoopsetting en geniet van een film. Mocht deze ervaring niet exclusief genoeg zijn, kunt u ook privé zalen afhuren, waaronder theaters met de grootste schermen van Texas. Bij het huren van een locatie kan ook catering geregeld worden. 

03. Hotel Ella

Hotel Ella heeft 47 kamers en is daarmee een boutique hotel met Zuiderse allure en gastvrijheid. Daarnaast biedt het hotel verschillende evenementen ruimtes die aangepast kunnen worden aan al uw wensen. Het is ook mogelijk om de prachtige ruimte bij het langwerpige zwembad af te huren, om een bijzondere avond in de woestijn te beleven.

 

04. Clive Bar

Er is overal hout, er hangen elandenhoofden aan de muur en de bartenders zijn stuk voor stuk aardig. De western feel is hier duidelijk te voelen en dat is leuk! Vooral de buitensetting is mooi, terwijl de bar weer meer geschikt is voor grotere evenementen. Elke denkbare cocktail kan gemaakt worden en als u de locatie zelf alleen wilt gebruiken voor een lekker drankje, dan is het mooi meegenomen dat het conventiecentrum om de hoek zit.

05. Kimber Modern

Het Kimber Modern Hotel is dichtbij alles dat leuk is in Austin, maar dan zonder de drukte. Dit is een exclusieve plek waar zowel de buitenomgeving als het interieur indrukwekkend en strak zijn. Bij het interieur kunt u denken aan veel wit, strakke lijnen en ramen die van de vloer tot het plafond lopen. Met maar zeven kamers is dit hotel perfect voor een privé evenement. U kunt het hele hotel afhuren en een spetterende dag is gegarandeerd.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.