Discover the finest spaces
Delen

Apollo Hotels (her)opent Vinkeveen-Amsterdam Hotel

Apollo Hotels (her)opent in 2017 het hotel aan de Vinkeveense plassen. Onder leiding van Herman van der Poel wordt hard gewerkt aan de afbouw en inrichting van het hotel. Er komt ook een nieuwe vestiging van The Harbour Club.

Zeven jaar geleden sloot het toenmalige hotel om volledig op de schop genomen te worden. Het nieuwe 4-sterren hotel heeft 88 kamers en suites, uitzicht op de Vinkeveense plassen en een eigen haven. In het najaar opent het hotel ook een meeting & events centre van 1300 vierkante meter.

Apollo Hotels Vinkeveen-Amsterdam

Herman van der Poel

Herman van der Poel leidt het nieuwe hotel. Hij was ook al verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van het één na jongste Apollo hotel in Groningen. “Ik verheug me enorm om hetzelfde te doen voor Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Ik ben ook super trots dat er een Harbour Club in het hotel komt. Dit wordt een succes, ik weet het zeker,” aldus Herman van der Poel.

De Harbour Club Kitchen in het Apollo Hotel Amsterdam was een succes. Daarom gaan Apollo en Harbour Club die samenwerking nu intensiveren middels een joint venture. Het concept wordt in de toekomst ook naar andere Apollo-vestigingen uitgerold.

Apollo Hotels Vinkeveen-Amsterdam
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.