Discover the finest spaces
Delen

Amsterdamse North Sea Jazz Club maakt bijzonder uitstapje naar Rotterdam

De Amsterdamse jazzclub verhuist dit jaar voor drie dagen naar het North Sea Jazz Festival om er deel te nemen aan hét jazzfeest in juli. Net als op het Westergasfabriekterrein kan publiek er in een ontspannen setting genieten van een dinerconcert.

New Yorkse stijl
Grote namen in een intieme setting, geheel in New Yorkse stijl: aan tafel dineren met pal voor je neus een optreden. Dat is het idee achter de North Sea Jazz Club. Op het programma in Ahoy staat een doorsnede van wat men doorgaans in de club treft. Het tweegangendiner wordt samengesteld door de chef-kok van de club, Patrick Driesman.

De club op stelten
De festivalbezoekers kunnen genieten van de Britse souljazz nieuwkomer Zara McFarlane, die in een adem genoemd wordt met zangeressen als Nina Simone en Erykah Badu en haar muziek uitbrengt op het label van Gilles Peterson. Ook huisband The Fresh Cuts is van de partij. Zij staan erom bekend op vrijdagavonden (de zogenoemde Friday Night Out) met speciale gasten de club op stelten te zetten. Stomende blues is er van King of the World, die geïnspireerd door John Lee Hooker, BB King en Albert King hun naam opeisen in de blues scene.

De event managers van de North Sea Jazz Club laten hiermee zien dat zij niet alleen in de chique club evenementen kunnen organiseren, maar ook op locatie hun hand niet omdraaien om een perfecte jazzclub avond neer te zetten.

 

North Sea Jazz Club als event locatie
Verras uw gasten en organiseer uw evenement in de North Sea Jazz Club. Een sfeervolle, goed geoutilleerde locatie voor uw bedrijfsfeest, borrel, groepsdiner, presentatie, conferentie, lezing, symposium of  congres. De verschillende ruimtes zijn multifunctioneel en flexibel inzetbaar. De North Sea Jazz Club kan tevens de catering verzorgen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.