Discover the finest spaces
Delen

Amsterdams EHPC opent vier hotels in Duitsland

De Amsterdamse hotelgroep Europe Hotels Private Collection (EHPC), bekend van de SIR hotels en Max Brown Hotels, breidt uit naar de Duitse markt. Beide hotelmerken krijgen nog voor het einde van 2016 twee nieuwe hotels in Düsseldorf, Berlijn en Hamburg. Momenteel legt de groep ook de laatste hand aan een nieuw SIR hotel in de Amsterdamse A’DAM Toren: Sir Adam.

EHPC kent een snelle ontwikkeling sinds het eerste hotel, Sir Albert, in 2013 haar deuren opende. Vandaag de dag kent de hotelgroep een onconventionele mix van services en merken. De collectie bestaat uit Park Hotel Amsterdam, SIR Hotels, Max Brown Hotels, W Amsterdam by Starwood Hotels & Resorts en concept store X Bank. Al deze locaties beschikken over stijlvolle mogelijkheden voor meetings en events.

2_Sir_Savigny_Image_Credit_Steve_Herud

Sir Savigny & Sir Nikolai

In Duitsland zal EHPC twee SIR hotels openen en twee Max Brown Hotels. In Berlijn opent Sir Savigny, op de Kantstraße. Dit hotel opent op 14 oktober en krijgt 44 kamers, een binnentuin, een bibliotheek en restaurant The Butcher. Sir Nikolai opent aan het einde van het jaar in Hamburg in de historische stad, en heeft 94 kamers, een spa en de overdekte binnentuin The Patio. Bij het hotel komt restaurant IZAKAYA Asian kitchen & bar, bekend uit Amsterdam.

Ieder SIR hotel is geworteld in de lokale cultuur en de buurt waarin die gevestigd is. Het hotel is vernoemd naar een eigen Sir persoonlijkheid, wiens privé ‘mansion’ open is voor vrienden van wijd en zijn die zijn ‘sophisticated, locally inspired lifestyle‘ delen. Het boutique merk werd opgericht in 2013 met Sir Albert, in een voormalige diamantfabriek in Amsterdam. Het hotel werd in 2013 en 2014 bekroond met de titel ‘Netherlands’ Leading Boutique Hotel’.

Max Brown Social Space

Max Brown Midtown & Ku’Damm

Daarnaast opent EHPC twee Max Brown Hotels: op 6 september komt Max Brown Midtown in Düsseldorf, met 65 kamers in het Japanse kwartier van de stad. Een paar weken later opent in Berlijn Max Brown Ku’Damm, met 70 kamers. Beide hotels hebben een social space met bar, gericht op zowel locals als hotelgasten. Hier worden game en filmavonden gehouden, culturele events en feesten, en samenwerkingen met lokale ondernemers. Max Brown hotels zijn ontmoetingsplaatsen voor liefhebbers van een authentieke city experience. Slimme stedelijke woningen op toplocaties, met fris design en levendige sociale ontmoetingsplaatsen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.