Discover the finest spaces
Delen

Amsterdam RAI wint voor de tweede keer Best International (non-UK) Venue award

De Exhibition News Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de beurzensector en de uitreiking wordt gezien als het belangrijkste evenement in de sector. De award is uitgereikt aan  business development afdeling van Amsterdam RAI. Amsterdam RAI was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals het Cape Town International Convention Centre, ICS Stuttgart en het Gallagher Convention Centre in Zuid-Afrika.

Hoogwaardige beursfaciliteiten en professionele benadering
Volgens de jury is Amsterdam RAI met haar hoogwaardige beursfaciliteiten en professionele benadering de duidelijke winnaar in de Best International Venue categorie. “Amsterdam RAI werkt nauw samen met organisatoren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor haar klanten. Bovendien investeren zijn continue in het verbeteren van haar faciliteiten voor internationaal georiënteerde evenementen.”

Erkenning voor inspanningen
“We zijn enorm trots dat we deze prestigieuze prijs voor de tweede keer hebben gewonnen. Het is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren,” aldus Maurits van der Sluis, Directeur Convention Centre, Commercie bij Amsterdam RAI. “Ons doel is om (internationale) beursorganisatoren zodanig te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is.”

“En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. Amsterdam RAI moet een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”

 

Groei
Amsterdam RAI organiseert zelf beurzen en fungeert ook als congrescentrum. Zo faciliteert de RAI publieksevenementen met meer dan 200.000 bezoekers, internationale beurzen met 50.000 bezoekers en grote internationale congressen met 30.000 afgevaardigden. Hiermee is Amsterdam RAI een bijzonder veelzijdig en flexibel bedrijf dat klaar is voor alle economische omstandigheden. Dankzij de meer dan 100.000 internationale gasten die een bezoek brachten aan Amsterdam RAI, was september 2013 een recordmaand in de lange geschiedenis van het bedrijf. Meer dan 30.000 cardiologen, 20.000 oncologen en 50.000 mediaprofessionals vanuit de hele wereld bezochten de RAI tijdens het ESC congres, het ECC congres en de IBC om kennis uit te wisselen, te netwerken en zaken te doen. In totaal trok Amsterdam RAI in 2013 meer dan 400.000 internationale bezoekers; dit betekent een groei van 30% in de laatste vijf jaar.

Exhibition news
Exhibition News is één van ’s werelds meest vooraanstaande vakbladen voor de beurs-, congres- en evenementensector. De categorie ‘Best International Venue’ stond open voor alle grote internationale beursgebouwen met een vloeroppervlak van 10.000 m2 of meer die grote, internationale evenementen faciliteren.

Over Amsterdam RAI
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen … het inspireert! Amsterdam RAI zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.