Discover the finest spaces
Delen

Amsterdam RAI toneel voor HotelloTOP Year Event

Het nieuwe jaar staat voor de deur en de voorbereidingen voor 2015-events in de Amsterdam RAI zijn in volle gang. Zo vindt op woensdag 14 januari de 11e editie plaats van het HotelloTOP Year Event plaats, tijdens de Horecava, met als thema ‘EGO’.

HotelloTOP Year Event
Tijdens het congres in de Amsterdam RAI delen verschillende sprekers hun visie over het thema dat jaarlijks wordt geïntroduceerd. Dit jaar staat ‘EGO’ centraal. Na afloop vindt de drukbezochte netwerkborrel plaats, waar tijdens de afgelopen editie maar liefst 1.600 gasten verwelkomd werden. Het HotelloTOP Year Event wordt geïnitieerd door HotelloTOP, hét netwerkplatform voor afgestudeerden van de Hoge Hotelscholen, en ondersteund door Servicecenter 4Hospitality.

“Tijdens het congres in de Amsterdam RAI delen verschillende sprekers hun visie over het thema dat jaarlijks wordt geïntroduceerd.”

 

De rol van ‘ego’ 
Een eeuw geleden concludeerde Albert Einstein dat ego en kennis op een wiskundige manier met elkaar verbonden zijn. “More the knowledge, lesser the ego (en anders om)”, was zijn idee. Einstein heeft vaak gelijk gekregen, maar over ‘het ego’ zijn we het een eeuw later nog niet eens. Drijft het ego mensen nu juist tot succes, of blokkeert het ego de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen?

Ook in de hospitalitybranche speelt ego een rol van betekenis. Tijdens deze 11e editie van het HotelloTOP Year Event staat daarom het thema ‘ego’ centraal en gaan deelnemers op zoek naar wat dat voor hen inhoudt en hoe het bijdraagt aan dagelijkse gang van zaken.

Programma
Het programma in de Amsterdam RAI start om 12:00 uur en sluit af met een netwerkborrel tot ongeveer 22:00 uur.

[Foto: Amsterdam RAI]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.