Discover the finest spaces
Delen

Amsterdam-Noord krijgt mega Holiday Inn Express Hotel

Holiday Inn opent in Amsterdam-Noord haar grootste Express hotel van Europa. Het Holiday Inn Express Hotel telt maar liefst 439 hotelkamers en beschikt daarnaast over werkplekken, vergaderruimtes en een restaurant. Hierdoor is het hotel voor zowel zakelijke bezoekers als toeristen interessant. Aan het IJ, op het herontwikkelde bedrijfsterrein de Overkant zal het hotel een mooie aanvulling zijn op evenementenlocaties als De Kromhouthal.

Het Holiday Inn Express hotel heeft een andere insteek dan normale Holiday Inn hotels. De focus bij de Express hotels ligt voornamelijk op de kamers in plaats van vergaderruimtes. “Het Holiday Inn Express hotel in Amsterdam-Noord zal daarentegen wel over vergader- en meeting ruimtes beschikken”, zo vertelt Odyssey Hotel Group-CEO Rick van Erp. “Op het omliggende bedrijventerrein vestigen zich namelijk vele start-ups en creatieve industrieën die intern vaak niet over formele vergaderruimtes beschikken. Voor hen zijn de meeting rooms een uitkomst.”

Holiday Inn Express Hotel

Naast de start-ups en creatieve industrieën op het omliggende bedrijventerrein wordt Amsterdam-Noord ook voor hotels een steeds aantrekkelijkere vestigingslocatie. De Noord-Zuid-metrolijn en de fiets- en voetgangersbrug over het IJ vergroten de bereikbaarheid van dit stadsdeel. Het Holiday Inn Express hotel zal vrijwel tegenover evenementenlocatie de Kromhouthal worden gebouwd. De Kromhouthal faciliteert uiteenlopende evenementen variërend van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en productpresentaties. Door de komst van het Holiday Inn Express hotel kunnen gasten of sprekers na een evenement in de Kromhouthal gemakkelijk in de buurt overnachten.

Het hotel verwacht in oktober 2019 haar deuren aan het Gedempte Hamerkanaal in Amsterdam te openen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.