Discover the finest spaces
Delen

Amstel Boathouse breidt aanbod uit met activiteiten

Een leuke, korte, actieve break tijdens een dag vergaderen: het is eenvoudiger bedacht dan gevonden – zeker in combinatie met een mooie locatie. Amstel Boathouse, gelegen in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, maakt dat nu een stuk gemakkelijker. Het omliggende park kan nu worden ingezet voor diverse activiteiten zoals Expeditie Robinson, een yogasessie, of suppen op de Amstel.

“De vraag naar activiteiten tijdens een event groeit”, vertelt Milou Mijnster, eventmanager bij het Amstel Boathouse. “Of je nu kiest om de vergaderdag te onderbreken met een actieve break, of juist een gehele dag wilt vullen met (sportieve) activiteiten en afsluiten met een gezellig diner of barbecue. Door onze nieuwe samenwerking met Vibe Events zijn de mogelijkheden eindeloos.” Elke aanvraag wordt op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van de klant.

Multifunctionele ruimtes

Met acht multifunctionele zalen is Amstel Boathouse een geschikte locatie voor congressen en events van 2 tot 1000 personen. De locatie onderscheidt zich met flexibele zalen, goede bereikbaarheid, gratis parkeren en een prachtige groene ligging vlakbij het centrum van Amsterdam. Daarom is ook Vibe Events blij met de nieuwe samenwerking. “Wij organiseren veel activiteiten op het Noordzeestrand, maar door deze samenwerking kunnen wij onze activiteiten nu ook aanbieden binnen de stad”, vertelt Bart Verhaak van Vibe Events. “Amstel Boathouse is een prachtige locatie. Gelegen net buiten de drukte van de stad, midden in het groen en direct aan het water. Zo kunnen we onze gasten een unieke totaalervaring bieden, binnen en buiten.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.