Discover the finest spaces
Delen

Ahoy ‘Favourite Venue’ bij eerste awardshow Dutch Live Entertainment Production

Ahoy Rotterdam is maandag uitgeroepen tot ‘Favourite Venue’ bij de Dutch Live Entertainment Production Awards. Deze organisatie reikt prijzen uit aan vakprofessionals in de live entertainmentindustrie die een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Maandagavond 13 april vond de eerste editie plaats van de awardshow in de Amsterdamse De Hallen Studio’s.

Down to earth

De Rotterdamse evenementenlocatie kreeg van de jury de voorkeur boven de andere genomineerden, Westergasfabriek en Ziggo Dome. Het jurycommentaar luidde: “Naast de diversiteit aan evenementen is de zaal nog steeds een van de beste zalen van Nederland en behoudt deze status door middel van renovaties en uitbreidingen. Daarbij verliezen ze hun down to earth mentaliteit en enorme behulpzaamheid niet.”

Jolanda Jansen en Peter van der Veer, directeuren van Ahoy laten weten dat ze vereerd zijn met de erkenning vanuit de branche. “Dit motiveert ons nog meer om mooie evenementen in Ahoy te organiseren en samenwerkingen aan te gaan met organisatoren om bijzondere producties te faciliteren in onze venue.”

[Foto: Ahoy Rotterdam]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.