Discover the finest spaces
Delen

7AM stuurt gasten naar buiten…

De komende zomer stuurt de Haagse vergaderlocatie 7AM haar gasten naar buiten. Naar de rand van de vlakbij gelegen Hofvijver, om precies te zijn. Daar kunnen ze, tussen vergaderingen door, in de zon genieten van biologische heerlijkheden uit een goed gevulde picknickmand. De gastheren en – vrouwen van 7AM leggen een plaid klaar op het beste plekje, met uitzicht op het Buitenhof, het Binnenhof en het Torentje. 

Met deze picknickservice wil de vergaderlocatie aan het Buitenhof vaste en nieuwe gasten verrassen, zoals 7AM dat de afgelopen jaar 5 jaar bijvoorbeeld ook deed met wisselende exposities van bijzondere kunstenaars en biologische catering binnen en buiten de vergaderzalen.

Rustgevende plek
Nik Staakman (Sales & Marketing Manager): “De Hofvijver is de plek waar Den Haag ontstond en waar de geschiedenis van stad en staat samenvallen. Een prachtige, rustgevende plek midden in het centrum, op nog geen 100 meter van 7AM. Wij geven onze gasten een picknickmand mee, met onder andere heerlijk belegde broodjes en biologische landgoedsappen. Op deze manier kunnen ze even écht de zinnen verzetten. Bij terugkomst serveren wij een vers kopje koffie en kunnen onze gasten hun bijeenkomst met frisse energie voortzetten. Kortom, onze vertrouwde lunch op een verrassende locatie.”  

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.