Discover the finest spaces
Delen

Open Locatiedag 17 juni: bekijk meer dan 100 locaties voor jouw volgende events!

Nog maar een maand tot de Open Locatiedag van start gaat! De online open dag voor inspirerende meetings en events vindt plaats op 17 juni 2021. Na het succes van de voorgaande edities staan er nu al meer dan honderd locaties klaar voor jouw aankomende fysieke, online of hybride event! In vier rondes laten zij zien wat ze in huis hebben en daar kan jij je nu voor aanmelden. 

Ben jij na de laatste goede berichtgevingen de zoektocht gestart om jouw eerste meeting of event sinds tijden te organiseren? Nog heel even wachten en we mogen weer samenkomen! Tijdens de Open Locatiedag kan je bij vier locaties een afspraak maken. Zij laten je alle verschillende ruimtes en opstellingen zien tijdens een online rondleiding. Blijf jij nou liever buiten? Geen probleem, locaties met outdoor mogelijkheden komen ook absoluut aan bod!  

Tijdens de Open Locatiedag kan je alle mogelijkheden van de locaties op een laagdrempelige manier ervaren. Geen reistijd naar verschillende locaties, maar gewoon van achter je computer. Superhandig! 

Hoe werkt de Open Locatiedag? 

Sta jij ook zo te trappelen om weer een meeting of event te organiseren en ben je benieuwd naar de nieuwste locaties? Je kan je nu aanmelden voor de Open Locatiedag. Alle deelnemende locaties worden opgenomen op Locaties.nl. Neem een kijkje en ervaar op een interactieve manier de mogelijkheden van inspirerende locaties. Meld je vervolgens geheel vrijblijvend aan voor de online rondleidingen! 

Op donderdag 17 juni krijg je toegang tot de speciale event website. Hier volg je een link naar de online rondleiding van de locaties die je hebt uitgekozen. De rondleidingen vinden plaats op vier verschillende tijdstippen: 13:00, 13:30, 14:00 en 14:30 uur. Elke ronde duurt telkens 20 minuten. De locaties openen hun online deuren en geven je een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden die zij hebben voor fysieke, online en hybride events. Tijdens de rondleidingen heb je bovendien de gelegenheid om direct je vragen aan de locatie te stellen. Een mooie kans om positief het eventseizoen in te gaan! 

  • Maak nu een afspraak bij vier inspirerende locaties via deze website.
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.