Discover the finest spaces
Delen

70 jaar Ferrari op InterClassics Maastricht

MECC Maastricht organiseerde voor de 24e keer oldtimerbeurs InterClassics Maastricht. Ruim 25.000 oldtimer liefhebbers en kopers bezochten de jaarlijkse beurs in Maastricht, met als hoofdthema 70 jaar Ferrari.

Directeur InterClassics Erik Panis: “Ondanks de weersomstandigheden hebben wij mogen rekenen op 26.648 enthousiaste kopers en liefhebbers uit zowel binnen- als buitenland. Bovendien wisselden veel van de aangeboden auto’s van eigenaar, een belangrijk onderdeel van de klassieke autohandel beurs.” Niet alleen het publiek wist de weg naar MECC Maastricht te vinden, de beurs was drie maanden voor het event al uitverkocht voor exposanten. Met 280 exposanten en meer dan 800 klassiekers was er veel te zien.

[Foto’s: Harry Heuts]

70 jaar Ferrari

Op de beursvloer was een spectaculaire verzameling van een twintigtal unieke Ferrari’s uit het Enzo Ferrari tijdperk te zien. In samenwerking met Ferrari Club Nederland waren onder meer de Ferrari 250GT SWB Berlinetta Competitione uit 160, de 166 MM en de F40 beschikbaar gesteld. Daarnaast was de oude Ferrari 500 Superfast Speziale van Prins Bernhard, die normaal in het Louwman Museum staat, op de beursvloer te bewonderen.

De voorbereidingen voor volgend jaar, de jubileum editie van InterClassics Maastricht, zijn al in volle gang.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.