Discover the finest spaces
Delen

1,5-Meter-Case: Speciale editie Business On Stage in Rotterdam Ahoy

De ene na de andere opdrachtgever durft het weer aan: toffe events organiseren. GreaterVenues deelt de meest bijzondere cases om te laten zien dat het weer kan en wat er mogelijk is. Dit keer: een extra speciale editie van Business On Stage van Sprekersbureau Quality Bookings, voor 200 ondernemers op de middenstip van Rotterdam Ahoy.

Business On Stage is een concept van Sprekersbureau Quality Bookings en wordt geproduceerd door Theaterbureau.nl. Het is ontwikkeld voor ondernemende mensen, om hen te inspireren met verhalen van bijzondere ondernemers. ‘Geen lange dagen vol sprekers, maar één avond vol met alle inspiratie die je nodig hebt om de volgende stap in jouw leven te zetten’, zo omschrijft Quality Bookings het op haar website. Iedere editie van het event vindt plaats in een intieme setting. Ondernemershelden worden geïnterviewd en het publiek heeft de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

Business On Stage

Business On Stage gaat altijd voor een intieme sfeer. Maar de jongste editie was extra bijzonder: een masterclass voor 200 ondernemers, middenin Ahoy, waar normaal 12.000 mensen kunnen zitten. Alles op 1,5 meter afstand en binnen de regels van het RIVM. “Deze editie van Business On Stage is extra speciaal”, zo schrijft ook Robert de Vries van Quality Bookings. “Ondernemers worden momenteel keihard geraakt. Vooral in de evenementenwereld. Daarom is met ondernemers bij elkaar komen, nog nooit zo belangrijk geweest.” En hoewel het natuurlijk ook schrijnend is dat in deze tijd zo’n immense locatie beschikbaar is voor een kleine groep, ziet De Vries het ook als een eenmalige kans. “Dit ga je na de crisis nooit meer meemaken.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.