Discover the finest spaces
Delen

1,5-Meter-Case: online sales meeting van Actionsport Group bij SugarCity Events

Afgelopen jaren heeft er een grote verandering plaatsgevonden in het organiseren van meetings en events. De opkomst van online en hybride evenementen is in een stroomversnelling geraakt. Tijdens een lockdown, of met beperkende maatregelen zijn evenementen vaak mogelijk. Greater Venues deelt cases uit de praktijk om te laten zien dat het ook online of hybride kan. Er is van alles mogelijk! Dit keer: een online sales meeting van North Actionsport Group bij SugarCity.

SugarCity Events is een indrukwekkende locatie in de voormalige CSM-suikerfabriek. Geen wonder dat Mystic, onderdeel van Actionsport Group deze locatie koos voor een online sales meeting. “De uitstraling sluit goed aan bij het livestream event wat SugarCity heeft neergezet,” vertelt Annelies Soenen van North Actionsport Group. “De in-house studio setup is heel professioneel waardoor wij die kant van de productie volledig bij Bazelmans konden neerleggen,” vertelt ze. “Wij konden ons daardoor zelf focussen op de inhoud van de livestream. Na een hartelijke ontvangst en rondleiding van het event team, waren we snel verkocht wat deze locatie en studio betreft!”

Online meeting bij SugarCity Events

SugarCity heeft een studio die te gebruiken is voor livestreams en het overbrengen van een boodschap. De allernieuwste studio, waar de meeting vandaan wordt uitgezonden, is in een talkshow opstelling opgebouwd. Dit was de eerste keer dat de nieuwe studio in de Pulppersloods in werd gezet. Het is een ruimte waar fysiek 2.000 personen in passen, maar tijdens een online event ook heel goed tot zijn recht komt.

De sales meeting van Mystic is volgens Annelies goed verlopen. “Zowel de voorbereiding met SugarCity Events, als de livestream zelf. Ten eerste was het team mega flexibel en heeft enorm met ons meegedacht over wat de juiste set-up was voor onze presentatie. De presentatoren waren daarnaast ook zeker te spreken over de professionele aanpak van Bazelmans en het vertrouwen dat zij uitstraalden. En onze kijkers, van wie we allemaal positieve reacties hebben ontvangen, denken er net zo over!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.