Discover the finest spaces
Delen

Online event case: groots bingo spektakel in de livestream studio’s van TOBACCO Theater

Online events zijn een geweldige manier om met elkaar in verbinding te blijven in coronatijd. GreaterVenues deelt cases uit de praktijk om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Dit keer: het Horeca Bingo Spektakel van het jaar, waarbij horecamedewerkers allerlei prijzen konden winnen, in de livestream studio’s van TOBACCO Theater in Amsterdam. 

Om de horeca een hart onder de riem te steken, besloten horeca groothandel Bidfood en vakbeurs Horecava een grootse bingoshow te organiseren met een prijzenpot van maar liefst 99.999 euro. Bidfood nam evenementenbureau PromoEvents in de arm die op zoek ging naar een geschikte locatie voor het online event dat waarschijnlijk veel bezoekers zou trekken. “We kiezen natuurlijk het liefste een volle ZIGGO Dome voor onze opdrachtgevers maar nu het even niet anders kan, was TOBACCO Theater the best of the rest“, vertelt Martijn Veen van PromoEvents. Inmiddels heeft de Amsterdamse evenementenlocatie twee goed uitgeruste hybride livestream studio’s en acht kleinere Styling Studio’s met elk een totaal andere sfeer.

TOBACCO Theater

Het programma van het Horeca Bingo Spektakel van het jaar bij TOBACCO Theater werd gepresenteerd door Ruben Nicolai en bestond uit drie bingo rondes. Hiervoor konden deelnemers van tevoren bingokaarten aanvragen die vervolgens naar je werden gemaild. Horecamedewerkers en -ondernemers konden allerlei prijzen winnen voor hun zaak met drie cheques shoptegoed bij Bidfood van drieduizend euro als hoofdprijs. Tussendoor trad Andre Hazes op, ontving zanger René le Blanc een Positivo Award en werd Guido Weijers uitgeroepen tot Nachtburgemeester van de Nederlandse Horeca.

Uiteindelijk keken er maar liefst 45.000 mensen naar de show. “We kijken met een grote glimlach terug op dit bijzondere event!”, vertelt Nina Pedroli van TOBACCO Theater. “We hebben deze livestream niet alleen gefaciliteerd maar ook actief meedacht over de benodigde leverancier, zoals BIG Creative die de organisatie van de bingo heeft verzorgd. Ook waren wij natuurlijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezige crew, artiesten en klanten rondom COVID19: iedereen werd getest bij binnenkomst. De catering werd verzorgd door onze cateraar onder leiding van Dennis Huwae, die onlangs zijn eerste Michelin ster heeft bemachtigd.  Zijn gerechten kregen enorm veel complimenten.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.