Discover the finest spaces
Delen

1,5-meter-case: Cross Media Awards op 1 juli in De Kromhouthal

Wat is het toch mooi om te zien hoe deze branche weer los kan gaan, en vooral ook hoe iedereen vol trots laat zien wat er gebeurt! De ene na de andere locatie komt met foto’s van bijzondere events die sinds 1 juli weer mogelijk zijn. GreaterVenues deelt de meest bijzondere cases om te laten zien dat het weer kan. Vandaag: De Kromhouthal heeft op 1 juli het eerste commerciële event: de Cross Media Awards!

Een live awardshow in coronatijd organiseren, met een maximum van 100 gasten… De organisator van de Cross Media Awards laten zien dat ze lef hebben. De awardshow stond eigenlijk gepland in april dit jaar, maar al snel werd gekozen voor een verplaatsing. Niet alleen naar een andere datum, maar ook naar een andere locatie: De Kromhouthal. Een locatie met dat formaat, daar zou het zeker moeten kunnen. Peter Wybenga, organisator van het event vertelt: “We zijn heel blij dat we samen met onze partners hebben doorgezet met de organisatie van de Cross Media Awards. De uitreiking was een groot succes en we zijn overladen met complimenten.”

Volgens het protocol voor zakelijke bijeenkomsten

Voor de Kromhouthal was het ook het eerste event dat helemaal volgens het protocol voor zakelijke bijeenkomsten van het Eventplatform is georganiseerd, vertelt Vincent de Ridder namens de locatie. “We zijn super trots dat wij direct op 1 juli al zo’n gaaf event hier hebben. En het blijkt ook dat er veel méér kan dan iedereen dacht!” Het evenement was opgedeeld in twee shifts: een lunch en een diner, beide met 100 gasten. Vincent vertelt: “Voor de ideale beleving hebben we gekozen voor lange tafels. De gasten zaten op 1,5 meter afstand schuin tegenover elkaar, zodat je dus altijd tegenover twee mensen zit. De interactie tussen de gasten was daardoor heel erg goed. Het is ons volgens mij gelukt om de meest intieme opstelling te creëren die nu mogelijk is.”

En de grootste angst voor veel organisatoren van events, dat de protocollen ten koste gaan van de beleving? Die zijn gelukkig niet uitgekomen bij de Cross Media Awards, vertelt Peter Wybenga. “De protocollen hebben totaal geen afbreuk gedaan aan de beleving van de gasten. Iedereen was blij om elkaar weer live te ontmoeten en de sfeer was fantastisch.”

Meer over de Cross Media Awards: https://crossmediaawards.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.