Discover the finest spaces
Delen

100 miljoen bezoekers voor RAI Amsterdam

RAI Amsterdam bereikte onlangs een bijzondere mijlpaal in haar geschiedenis. Tijdens de eigen vakbeurs Intertraffic Amsterdam verwelkomde het evenementen- beurs en congrescomplex haar 100 miljoenste bezoeker, sinds de opening van het Europa-complex door Prins Bernard in 1961. 

De heer Bartenbach van het bedrijf Bartenbachuithet Oostenrijkse Bürs werd met een ludieke act verrast door de RAI-medewerkers. Vervolgens werd hij welkom geheten door Paul Riemens, de nieuwe CEO van RAI Amsterdam en Intertraffic product manager Joyce de Winter. Naast een VIP-behandeling op de beurs, ontving hij een cheque om met partner terug te komen naar Amsterdam voor een volledig verzorgd weekend.

100-miljoenste-bezoeker

Toonaangevend in Europa

Sinds de opening van het Europacomplex heeft de ontwikkeling van de RAI een enorme vlucht genomen. RAI Amsterdam organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre aan de Zuidas in Amsterdam. Jaarlijks verwelkomt het complex zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. De jaarlijkse spin-off van de RAI voor de metropool Amsterdam is becijferd op 600 miljoen euro en 7.000 arbeidsplaatsen.

Over Intertraffic

Intertraffic Amsterdam is één van de 25 eigen beurzen van RAI Amsterdam. Met ongeveer 800 exposanten uit 45 landen en een uitgebreid kennisprogramma is Intertraffic Amsterdam wereldwijd de toonaangevende internationale vakbeurs voor de verkeersindustrie. De show omvat meer dan 60.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte en verwelkomt meer dan 27.000 professionals uit 125 landen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.