Discover the finest spaces
Delen

Zeven theaters die je congres net dat beetje extra geven

Balkons, stoelen van pluche en top notch verlichting: een congres in een theater heeft iets bijzonders. Het geeft je gasten het gevoel speciaal te zijn. Bovendien hoef je over zaken als techniek of verlichting niet meer na te denken. Dat is allemaal goed en professioneel geregeld bij een theater. Wij geven je de nodige inspiratie voor een sfeervol (hybride) congres en zetten zeven bijzondere theaters voor je op een rij.

DELAMAR THEATER

Een icoon in de theaterwereld: DeLaMar Theater aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Hier vind je het echte, luxe theatergevoel in twee geweldige theaterzalen, maar ook diverse foyers en vipruimten. De ideale plek voor een congres met bovendien veel hybride- en livestreaming mogelijkheden. Afstand houden is hier geen probleem vanwege de vele foyers en trappenhuizen waardoor gasten bij verschillende ingangen ontvangen kunnen worden en via gekleurde routes naar hun plek kunnen lopen. Er zijn veel mogelijkheden om de locatie te stylen en te branden waardoor je het historische theater in een handomdraai helemaal eigen maakt!

Lees meer

KUNSTLINIE ALMERE FLEVOLAND

Het bijzondere, moderne gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) in Almere is een echte blikvanger. Het ligt direct aan het Weerwater en vanuit theaterzalen de Middenzaal en de Kleine Zaal kun je het water zien kabbelen. Een bijzonder en rustgevend gezicht. Alle drie de theaterzalen hebben een eigen foyer en daarnaast is er een theatercafé en verschillende break-out ruimten. Volop ruimte dus voor grote events zoals congressen, op een veilige afstand. Laat je inspireren door de vele kunst die in KAF staat en hangt of de prachtige wandschilderingen. Een geweldige en originele congreslocatie in het midden van Nederland!

Lees meer

EYE FILMMUSEUM

Uitkijken over de skyline van Amsterdam in de pauze van je congres. Het is één van de vele unieke aspecten van het Eye Filmmuseum. Er zijn vier comfortabele filmzalen, een stijlvolle lichte foyer en vier unieke ruimten voor allerlei soorten evenementen. Het futuristische gebouw trekt meteen de aandacht en zet de toon: hier gaat iets bijzonders gebeuren. Combineer je event met een rondleiding, een bezoek aan een van de tentoonstellingen of stap vanuit Eye op een rondvaartboot om te borrelen. Een bezoek aan het nationale museum voor de film betekent een bijzondere congreservaring die je nog lang bij zal blijven!

Lees meer

HOTEL THEATER FIGI

De spectaculaire Hendrik Marsmanzaal van hotel, theater en evenementenlocatie Figi in Zeist heeft alle grandeur die je van een theaterzaal verwacht. Dit betekent rood pluche, professionele verlichting en een enorm toneel. Een bijzondere setting voor je congres, beurs of feest waarmee je gegarandeerd indruk maakt. Familiebedrijf Figi staat al 150 jaar voor gastvrijheid en een warme, stijlvolle sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Er zijn twee theaterzalen, twee bioscoopzalen, het Atrium, een sfeervol Grand Café, diverse vergader- en evenementenzalen en 97 hotelkamers. Hier heb je echt alles onder één dak op een plek vol geschiedenis!

Lees meer

SPANT!

In een modern gebouw in het midden van Nederland ligt het Bussumse theater en congrescentrum Spant. Er zijn twee stijlvolle en moderne theaterzalen met professionele verlichting en vol technische mogelijkheden. Daarnaast is er een beursplein, verschillende foyers en een aantal flexibele vergader- en workshopruimten. Keuze en ruimte genoeg voor je congres! Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de impact van je event op het milieu: alle evenementen die bij Spant georganiseerd worden zijn namelijk helemaal CO2 neutraal. Duurzaamheid is een groot goed voor de evenementenlocatie en iets waar het al sinds 2012 mee bezig is.

Lees meer

HANGAAR2 – THEATERHANGAAR

Wil jij jouw boodschap echt groots overbrengen? Organiseer dan je event in de TheaterHangaar of Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. De TheaterHangaar, de thuisbasis van Soldaat van Oranje – De Musical, met zijn 360 graden draaiende tribune en 180 graden projectieschermen, overweldigt scène na scène. Betrek dit ronddraaiende decor bij je plenaire sessie en laat de techniek zijn werk doen. Ieder event wordt op maat gemaakt waardoor je altijd je eigen ‘voorstelling’ creëert. Op zoek naar een industriële black box om naar eigen wens in te richten? Dan is Hangaar2 juist een ideale optie. Twee bijzondere locaties met onbeperkte mogelijkheden!

Lees meer

JAARBEURS – SCALA

De ultieme manier om dit najaar coronaproof congressen, productlanceringen of andere soorten events te organiseren vind je bij SCALA. Deze unieke theaterconstructie in Jaarbeurs Utrecht bestaat uit een tribune van 129 intieme loges verdeeld over drie verdiepingen. Vanuit deze loges, waarin twee of vier personen op 1,5 meter afstand kunnen zitten, hebben jouw gasten een geweldig uitzicht op het podium. Verder komen er rond SCALA allerlei zitjes, barren en foodmarkets waar jouw gasten op veilige afstand kunnen genieten van heerlijk eten uit allerlei landen. SCALA is vanaf 26 september beschikbaar en is bovendien op basis van jouw wensen aan te passen!

Lees meer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.