Discover the finest spaces
Delen

Zes bijzondere en inspirerende evenementenlocaties in en rond Den Haag

Den Haag heeft al jaren een grote aantrekkingskracht als het om evenementen gaat. Hier worden de grote (politieke) beslissingen genomen en die sfeer voel je overal in deze regio. De ideale plek dus om een bijzonder en memorabel event te organiseren! Wij zijn voor je op zoek gegaan naar zes unieke evenementenlocaties in en rond Den Haag die net even dat extraatje bieden waardoor je gasten of collega’s weer helemaal geïnspireerd en enthousiast naar huis gaan!

TE WERVE BUITEN, RIJSWIJK

Tussen Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laidback plek middenin de natuur. De flextent van 350 m2 en terras van 200 m2 is geschikt van 50 tot 300 personen en geopend van mei tot en met september. De tent is compleet ingericht met event verlichting, warmtepalen, garderobe, toiletten, barcontainer en stoer meubilair. Deze turn key buitenlocatie is geschikt voor informele borrels, presentaties, outdoor activiteiten en BBQ’s. En parkeren kan gratis op eigen terrein!

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Een echte must is het moderne mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag. Als je echt impact wil maken met je live, hybride of online event ben je hier aan het juiste adres. Onder de telefoonkroonluchters in de karakteristieke Eventzaal organiseer je de meest inspirerende bijeenkomsten. En een training beleef je op spectaculaire wijze in de hypermoderne Newsroom met een scherm van maar liefst 25m2. Ook bijzonder: zet het audiovisuele archief van Beeld en Geluid in om jouw event te versterken. Verras je gasten bijvoorbeeld met interessante workshops, een toffe quiz met beelden uit het archief of een VR-game.

Meer over Beeld en Geluid Den Haag

BABYLON HOTEL DEN HAAG

Pal naast Den Haag Centraal en de Tweede Kamer is het Babylon Hotel al meer dan 40 jaar een begrip. Ideaal voor persconferenties, diners, vergaderingen of een overnachting na een lange werkdag of debat. De multifunctionele zalen hebben moderne audiovisuele middelen, een eigen wifi netwerk én buitengewoon veel privacy. Vier ruimten hebben zelfs interactieve LCD schermen met ingebouwde camera en apps zoals Teams en Zoom, zodat iedereen de bijeenkomst gemakkelijk kan volgen. Dit zit allemaal in de all inclusive meeting packages van deze locatie waarbij alles voor je wordt verzorgd. Zo hoeven jij en je gasten je nergens druk om te maken!

Meer over het Babylon Hotel Den Haag

FOKKER TERMINAL, DEN HAAG

In een voormalige school voor luchtvaarttechniek in Den Haag zit de unieke evenementenlocatie de Fokker Terminal. Hart van de locatie is de Hangar van negen meter hoog met indrukwekkende hangardeuren. Hier werd vroeger aan vliegtuigen gesleuteld en nu organiseer je er bijzondere evenementen voor 200 tot 1000 personen. Daarnaast zijn er nog achttien sub- of break-out ruimten. Tijdens het gehele productieproces wordt je begeleid door één van de event managers. Ga je hybride? De Hangar kan ook ingezet worden als studio: een spectaculairdere setting kun je je niet wensen! Maak indruk op je gasten met deze unieke evenementenlocatie middenin de Randstad!

Meer over de Fokker Terminal

CORPUS, OESTGEEST

Midden in het kloppende hart van Leiden Bio Science Park en direct aan de A44 domineert dit indrukwekkende congrescentrum het landschap. Het iconische gebouw is iets wat je gasten niet snel zullen vergeten! Bij Corpus draait alles om de wonderen van het menselijk lichaam en gezondheid in de breedste zin van het woord. Daarnaast is dit ook een te gekke plek voor jouw meeting of event. In de grote congreszaal met verschillende break-out ruimten kan je 540 mensen kwijt. En de hoge lichte lounge is perfect als ontvangstzaal en voor de lunch. Een locatie waar iedereen een keer moet zijn geweest!

Meer over Corpus

AFAS CIRCUSTHEATER, SCHEVENINGEN

Met 1840 bezoekers per dag, vanwege de talloze musicals en andere voorstellingen, is het AFAS Circustheater in Scheveningen een ongekend populaire evenementenlocatie. En dat is ook niet zo gek. Hier maak je indruk op je gasten in de klassieke Theaterzaal, praat je met ze bij in de foyers of restaurants en stel je een interessant programma samen in (een deel van) de tien subzalen. Het gastvrije en professionele personeel denkt graag met je mee en zorgt er altijd voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Een event in het AFAS Circustheater is een ervaring om nooit te vergeten!

Meer over het AFAS Circustheater

Meer inspirerende locaties in regio Den Haag

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere plekken in en rond Den Haag om geweldige events te organiseren. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in Den Haag! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.