Discover the finest spaces
Delen

Voorproefje van het CHIO Rotterdam in pop-up restaurant Schoufour

Deze week opent cateraar Oseven pop-up restaurant Schoufour voor een culinaire preview van het CHIO Rotterdam. Op de gevarieerde kaart staan diverse gerechten die ook tijdens de 67ste editie van het internationale paardensport evenement worden geserveerd. Restaurant Schoufour is van donderdag 14 mei tot en met maandag 25 mei geopend voor lunch en diner.

Het terrein van de Rotterdamsche Manège maakt zich alvast op voor het jaarlijkse hoogtepunt van dé internationale paardensport, het CHIO Rotterdam dat van 18 t/m 21 juni plaatsvindt. In samenwerking met Oseven, happening and food, opent pop-up restaurant Schoufour van donderdag 14 mei tot en met maandag 25 mei aanstaande alvast haar deuren. Het restaurant is gevestigd in de Grandstand, en is het culinaire middelpunt van het Concours Hippique International Officiel.

Zakelijke mogelijkheden

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsport evenement dat zich met vijf sterren kan scharen bij de internationale topevenementen in de paardensport. Het evenement vindt plaats in de feeërieke omgeving van het Rotterdamse Kralingse Bos. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Steeds meer internationale bedrijven en merken zetten het CHIO Rotterdam in voor de communicatie met hun klanten en relaties.

[Foto’s: Oseven | CHIO]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.