Discover the finest spaces
Delen

Virtual Event Studio: Jouw online event in elke denkbare setting

Ben je op zoek naar een livestream studio’s voor een virtueel event? De mogelijkheden van virtuele event studio’s worden steeds mooier en ze slagen er steeds beter in om het echte ‘live-gevoel’ van een event te vangen. Waarom zou je jouw livestream event vanuit een ‘saaie’ studio uitzenden, als dat ook kan in een volledig gepersonaliseerde, op maat gemaakte online omgeving? Wij zochten de meest bijzondere virtual event studio’s die ons land te bieden heeft: livestream studio’s waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Ken jij een studio die in deze lijst niet mag ontbreken? Tip de redactie!

LIVE LEGENDS – LIVE@HOME

In deze tijd van afstand houden willen we toch verbonden blijven, ideeën uitwisselen en kennis delen. Met LIVE@HOME creëert Live Legends een dynamische setting waarin jij als event organisator toch direct in verbinding staat met jouw publiek. De technologische ontwikkeling en de nieuwe mogelijkheden die online events bieden zijn fantastisch, maar we moeten niet vergeten dat het gaat om de emotie. Door emoties toe te voegen aan je boodschap, komt je verhaal tot leven. Hoe Live Legends dat doet? Door het live-gevoel te vangen in een virtueel event, en te zorgen dat jouw event er een worden om niet te vergeten. Stay Home, experience Live!

B. AMSTERDAM, THE DIGITAL IMMERSIVE STUDIO

B. Amsterdam is een van de meest succesvolle vernieuwende bedrijfsomgevingen voor innovatief ondernemerschap. Drie kantoorgebouwen in het Slotervaartgebied in Amsterdam vormen samen een dynamische community, en met 40.000 m2 het grootste startup ecosysteem van Europa! In B. Amsterdam vind je de juiste mix tussen kantoorruimte voor startups, scaleups en corporates, gezamenlijke faciliteiten en natuurlijk talloze eventmogelijkheden. B. Amsterdam heeft vier studio’s ingericht, waarvan ook een complete green screen, digital immersive studio. Van een dj-optreden live ‘vanaf de mainstage van je favoriete festival’, tot een volledig virtuele wereld. Welke achtergrond je ook wilt, het groene scherm maakt het mogelijk.

AVEX VIRTUAL STUDIO – UTRECHT

In de AVEX Virtual Studio in Utrecht kun je snel en veilig je boodschap streamen. In deze professionele green-screen studio is het mogelijk om de presentator in elke gewenste decor te plaatsen. De Virtual Studio maakt het mogelijk om achter een desk in een virtuele omgeving een spectaculaire presentatie of interview te  geven. Kies voor een van de mooie standard decors, of maak er een op maat met behulp van het team van Content Creation. Avex beschikt bovendien over de technische mogelijkheden om een spreker op afstand te laten deelnemen in de uitzending. Dit kan door middel van een virtual meeting room waarop de spreker vanuit huis of kantoor kan inloggen. De spreker komt op deze manier live in de uitzending, waarbij diegene ook nog een presentatie kan delen. De Virtual Studio in Utrecht beschikt over de modernste AV-technieken.

POSTILLION CONVENTION CENTRE WTC, ROTTERDAM

Het verschil tussen digitaal contact en écht contact? Een goede streaminglocatie. Want een goede offline locatie is jouw beste online visitekaartje. Zo zorg je voor digitale ontmoetingen die écht raken. Zonder ruis maar met impact. Hiervoor kun je in Rotterdam bij Postillion Convention Centre WTC Rotterdam terecht. Daar staat een complete studio voor jou klaar. Pak je podium en ontdek hoe inspirerend een online event of congres kan zijn. Pak jij uit met de VR stage? Maak indruk met jouw video’s en presentaties in deze indrukwekkende setting. De stage kan volledig omgetoverd worden naar iedere setting. Een online event in een andere omgeving schudt iedereen weer even wakker. Ook als je denkt dat je digitaal alles wel hebt gezien. Wil je weer eens zorgen voor échte online verbinding? Begin dan bij de juiste offline locatie.

FABER – VIRTUAL EVENT STUDIO

In de Virtual Event Studio van Faber draait het allemaal om de beleving en interactie met je publiek – zowel tijdens als voorafgaand aan het event in de virtuele ontvangstruimte. Faber kan dit eenvoudig voor je realiseren in haar volledig turnkey virtual live event studio! De studio is geoptimaliseerd om een zo goed mogelijke live beleving te creëren voor zowel de sprekers als het publiek. Het podium heeft een dynamische LED-vloer en scherm waarop het mogelijk is om een augmented reality-laag toe te voegen. Gebruik de kracht van augmented reality om met jouw online event je doelgroep op een manier te bereiken die ze vermaakt, informeert en zorgt voor optimale interactie.  Of je nou gaat voor een van de ‘ready to go’ templates, of voor een volledig op maat gemaakte set, het creatieve team en de ervaren technici van Faber ondersteunen je van concept tot uitzending.

BEURS VAN BERLAGE, AMSTERDAM

Stel je voor: je loopt de virtuele Beurs van Berlage binnen. Net als in de fysieke Beurs word je verwelkomd door een host, die je de weg wijst richting de Beursfoyer. Terwijl je daarheen loopt kijk je om je heen, zie je de andere Beursbezoekers en hoor je het geroezemoes van een massa mensen… Tijdens de sessies kun je alles zien en beleven wat je fysiek in de Beurs ook zou beleven. Je kunt zelfs een vraag stellen aan de sprekers. Jouw event volledig online, en tóch ook net echt in de Beurs van Berlage. Dat is nu mogelijk dankzij het innovatieve nieuwe Beurs van Berlage Virtual Live Events platform. Zo kunnen jouw gasten, waar ook ter wereld, live je evenement in de Beurs ervaren!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.