Discover the finest spaces
Delen

Vijf van de mooiste boardrooms voor meetings op hoog niveau

Locaties heb je in alle soorten en maten – gelukkig maar, want iedere bijeenkomst heeft zo zijn eigen behoeften. Deze week bezoeken we vijf van de mooiste boardrooms die ons land rijk is. Plan je een meeting op hoog niveau? Een offsite met het directieteam, of een vergadering waarbij privacy en discretie gewenst zijn: een meeting op top level vereist een locatie van hetzelfde kaliber!

VRIJ IN CULEMBORG, Culemborg

Op een schitterende plek aan de Lek ligt VRIJ in Culemborg: een high end vergader- en trainingslocatie op een voormalig fruitbedrijf. Het gebouw werd op spectaculaire manier ingericht, met een grote open ruimte, fraaie glaswanden en dikke, monumentale houten balken. Bovenin de locatie ligt een prachtige boardroom, die is uitgerust met alle moderne middelen voor een efficiënte meeting. En het mooiste is dat je niet alleen de boardroom hebt, maar de hele locatie: je hebt VRIJ in Culemborg namelijk altijd helemaal voor jezelf. Geniet van de lunch of diner in de Deel, of maak een wandeling over het landgoed.

BAXTER BUILDING, Amsterdam

Midden in Amsterdam ligt het Baxter Building, een high end meeting locatie op een steenworp afstand van het Waterlooplein. De locatie is een mix van kantoorruimte en vergaderaccommodatie, en combineert het beste van beide werelden. De locatie heeft kwalitatief hoogstaande, shared-business faciliteiten, een zakelijke, corporate uitstraling in een elegante, inspirerende omgeving. De sfeer doet het meest denken aan een luxe boutique hotel, met fraaie architectonische details. Als je zoekt naar een luxe, kosmopolitische boardroom, dan is dit jouw venue!

HET BOORDHUYS, Nuenen

Een zakelijk verwenadres waar rust, gastvrijheid en privacy voorop staan: bij Het Boordhuys in Nuenen, vlakbij Eindhoven, ben je in goede handen. Begin de dag met een kop koffie bij het haardvuur om in de juiste sfeer te komen en verplaats je daarna naar de prachtige oude Franse tafel. In de pauze haal je een frisse neus op het besloten terras. Geniet van de persoonlijke, enthousiaste service, en laaf je aan de culinaire verwennerijen, van verse kreeft tot klassieke clubsandwiches. Deze fraaie, landelijk gelegen locatie is gedurende de hele meeting jouw huis, waar niets of niemand je kan storen.

MORE-ITZ, Drimmelen

More-Itz ligt op een fraaie locatie aan Nationaal Park De Biesbosch, met van buiten de uitstraling van een strandclub op Ibiza, en van binnen de warmte en comfort van een Zwitsers chalet. Op de eerste verdieping ligt een spectaculair mooie boardroom. De ruimte is uitgerust met de modernste vergaderfaciliteiten, maar dé eyecatcher is de tafel, die bestaat uit een massief houten blad dat gezaagd is uit één gigantische boomstam. Met hout betimmerde wanden en een immense kroonluchter van hertengeweien maken de sfeer compleet. Ook niet verkeerd: vanuit de boardroom heb je toegang tot je eigen serre / terras.

GOD’S WINDOW, Forteiland IJmuiden

Je moet het maar durven: je nieuwe locatie vernoemen naar een van de mooiste uitzichtpunten ter wereld. God’s Window, de nieuwe boardroom op Forteiland IJmuiden, komt ermee weg. Deze exclusieve ruimte is gerealiseerd in een voormalige bunker, op de uiterste punt van het forteiland. Door een groot raam heb je een waanzinnig mooi uitzicht op de Noordzee, waar indrukwekkende containerschepen af en aan varen en in de verte het eindeloze blauw. Deze unieke boardroom is te bereiken per boot, maar het is ook mogelijk om op het eiland te landen met je privé helikopter.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.