Discover the finest spaces
Delen

Vijf unieke congreslocaties in de omgeving van Utrecht

De provincie Utrecht is de plek bij uitstek voor congressen. Centraal in Nederland en hierdoor voor iedereen goed te bereiken. Daarom wordt de stad Utrecht ook wel dé congresstad genoemd. Maar heb je er wel eens aan gedacht om juist buiten de stad Utrecht te kijken? Deze congreslocaties zijn namelijk net zo goed te bereiken, liggen vaak in een veel rustiger en groene omgeving én parkeren is er geen enkel probleem. Wij selecteerden vijf unieke congreslocaties in de omgeving van Utrecht voor je. Laat je inspireren!

VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT-A1 | AMERSFOORT

Bij Van der Valk hotel Amersfoort-A1 ben je op de juiste plek voor congressen die nèt even anders zijn. De strategische ligging- naast de A1 in het midden van het land – maakt Van der Valk hotel Amersfoort-A1 een ideale locatie voor een congres of ander soort event met een dosis fun. Zo zijn er maar liefst 26 zalen in allerlei formaten, is er de indrukwekkende Skybar SIXX en Club Tucan: de laatste aanwinst van het hotel. In deze club vind je onder andere race simulatoren, vintage arcade games en een karaoke kamer. Kortom; work hard, play hard. Hier kan het allemaal.

INNSTYLE | MAARSSEN

Kleurrijk, hip en prachtig gelegen aan het water van de Maarsseveense Plassen: InnStyle is een locatie waar inspiratie gewoonweg ontstaat. Hier heb je meteen het gevoel er echt even tussenuit te zijn. Er zijn meerdere flexibel in te richten ruimten, verdeeld over twee gebouwen die verschillen qua architectuur, maar van binnen naadloos in elkaar overgaan. Verschillende houtsoorten, trendy kleuren en strakke en moderne lijnen zorgen voor een zakelijke én warme sfeer. Maak je congres nog krachtiger door verschillende soorten activiteiten in het bos of op het water toe te voegen aan je programma. Dit zorgt voor een extra beleving aan je event!

SINGER LAREN

Aan de rand van het schilderachtige dorp Laren met haar gezellige café’s, restaurants en winkels ligt Singer Laren. Deze locatie inspireert met kunst in de breedste zin van het woord: er is een museum, een monumentale villa, een prachtige beeldentuin én een gloednieuw theatergebouw. Een unieke combinatie! De moderne theaterzaal is niet alleen voorzien van alle techniek die je nodig hebt, maar ook de technische assistentie is aanwezig en is inbegrepen in de zaalhuur. Samen met de centrale ligging, goede bereikbaarheid en de gratis parkeergelegenheid naast de deur maakt het Singer Laren tot de ideale locatie voor je congres!

EXPO HOUTEN

Bij congres- en evenementenlocatie Expo Houten staan je wensen altijd centraal. Het professionele team houdt van korte lijntjes en geeft de ruimte om samen te groeien. Hierdoor ontstaan unieke congressen en andere soorten events die je bij blijven! Er zijn negen zalen waarvan de grootste ruimte biedt aan 200 personen. Perfect dus om deze plenaire zaal te combineren met verschillen subruimtes. Meer ruimte nodig? Op de begane grond vind je nog vier grote hallen voor maar liefst 2000 personen. Van groots congres tot intieme meeting: bij Expo Houten is altijd wel een passende ruimte te vinden. En ook niet onbelangrijk: je parkeert hier gratis!

DE WOONINDUSTRIE | NIEUWEGEIN

De Woonindustrie in Nieuwegein is één van de meest sfeervolle en inspirerende eventlocaties onder de rook van Utrecht. Er is een royaal Atrium van 1400 m2 met glazen dak; oftewel de grootste woonkamer van Nederland. Hier komt het daglicht volop binnen en dit zorgt voor een heerlijk binnen-buiten gevoel. Daarnaast zijn er twaalf subzalen en een grote plenaire zaal: perfect voor congressen dus. Ook bijzonder: bij De Woonindustrie heb je de hele locatie altijd exclusief voor jezelf. Tel hier ook nog eens de centrale ligging en 1200 gratis openbare parkeerplaatsen bij op! De Woonindustrie Events biedt meer dan een locatie en zijn thuis in iedere ontmoeting. 

Meer congreslocaties in de omgeving van Utrecht

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer congreslocaties in de omgeving van Utrecht. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.