Discover the finest spaces
Delen

Vijf ruime en stijlvolle locaties met meer dan 500 parkeerplaatsen

Als er iets is waar je je geen zorgen over wil maken tijdens een event dan zijn het de parkeerproblemen van je gasten. Zij moeten lekker soepel hun auto weg kunnen zetten en in no time voor de entree van de locatie staan. Voor hen een ontspannen begin van de dag of avond en voor jou net zo goed. Daarom hebben we vijf bijzondere venues geselecteerd met meer dan 500 parkeerplaatsen. Laat je inspireren door deze ruime en stijlvolle locaties met topvoorzieningen!

Cultuur Haven Veghel, Veghel

Cultuur Haven Veghel is niet alleen groots van binnen, er omheen liggen maar liefst drie parkeerterreinen waar je gasten gemakkelijk kunnen parkeren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een congres of awardshow organiseert in de oude mengvoederfabriek. Kies bijvoorbeeld voor de moderne Theaterzaal met 696 stoelen, die volledig led verlicht is en een bijbehorende foyer heeft met tropische planten en waterpartijen. Of de industriële Koekbouw zaal van 1100 vierkante meter. Bij deze enorme evenementenlocatie is er altijd wel een ruimte die past bij jouw plannen. Bovendien zorgen de vele originele elementen machines ervoor dat je event een onuitwisbare indruk achterlaat bij je gasten!

Meer over deze venue

Claus Park Collection, Hoofddorp

Claus in Hoofddorp is een bijzonder familiebedrijf met een naam die al jaren synoniem staat aan beleving. Claus vormt samen met Papa’s Beach House en de hotels Courtyard by Marriott en Element Amsterdam de evenementenlocatie Claus Park Collection. Deze eerste drie locaties zijn perfect te combineren en beschikken samen over 13 vergader- en congresruimten, 4 geweldige restaurants, 260 hotelkamers en alles wat je nodig hebt voor een zakelijk event – centraal gelegen en in het groene Haarlemmermeerse Bos. Parkeren is bovendien geen enkel probleem met duizend gratis parkeerplaatsen. Laat je fantasie maar op de vrije loop want hier is vrijwel alles mogelijk!

Meer over deze venue

Hangaar2, Katwijk

Een bezoek aan deze unieke evenementenlocatie op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk is op zichzelf al een geweldige belevenis. Hangaar2 biedt plaats aan 2500 personen en is te combineren met een groot buitenterrein inclusief de vliegtuigplatformen en de TheaterHangaar. Grootse events kunnen hier dus met gemak worden georganiseerd en dat zie je ook terug in de verschillende parkeermogelijkheden. Zo is er een eigen parkeerterrein met 240 gratis parkeerplaatsen, een groot terrein op loopafstand met 336 plekken en ook het Opstelplatform kan ingezet worden voor nog eens duizend auto’s. Bovendien draait deze locatie zijn hand niet om voor goede parkeerbegeleiding.

Meer over deze venue

De Woonindustrie, Nieuwegein

De Woonindustrie in Nieuwegein is één van de meest sfeervolle en inspirerende eventlocaties in de regio Utrecht. Er is een royaal Atrium van 1400 m2 met glazen dak; oftewel de grootste woonkamer van Nederland. Hier komt het daglicht volop binnen en dit zorgt voor een prettig gevoel bij de gast en geeft een extra positieve dimensie. Daarnaast zijn er tien subzalen voor 30 tot 200 personen. Tel hier de centrale ligging, 1250 gratis parkeerplaatsen en de goede bereikbaarheid bij op en je hoeft niet langer te twijfelen. Bij De Woonindustrie organiseer je events waar je je thuis voelt!

Meer over deze venue

De Broodfabriek, Rijswijk

Een voormalige broodbakkerij met ruim 10.000 vierkante meter aan beursvloer, robuuste congres- en feestzalen en innovatieve subruimten: dat is De Broodfabriek in Rijswijk. Een geweldige industriële locatie waar je de ruimte hebt en bovendien op maar liefst drie parkeerterreinen kunt parkeren. Zo is er een eigen overdekte garage met 700 plekken, een terrein naast de hoofdingang met 120 parkeerplaatsen en P3 met 120 plekken. Ook bijzonder: je hebt de locatie altijd exclusief voor jouw gasten. Verder zijn audiovisuele middelen, verlichting, meubilair en decoratie standaard aanwezig. Een veelzijdige evenementenlocatie waar je creatief kunt zijn en de meest fantastische events neer kunt zetten!

Meer over deze venue

Meer inspirerende locaties? 

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende venues te vinden in ons land. Of het nou voor een meerdaags event, een congres of meeting is, mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Je vindt ze hier!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.