Discover the finest spaces
Delen

Vijf prachtige evenementenlocaties aan het water

Meetings en evenementen gaan natuurlijk bovenal om de inhoud. Maar het oog wil ook wat toch? Stel je eens voor: uitzicht op een prachtig meer, kabbelende beek of stromende rivier vanuit je evenementenlocatie. Of bij mooi weer een fijn terras naast het water voor jouw event. De natuur brengt rust, bijzondere inzichten en vooral heel veel inspiratie. Onmisbare ingrediënten voor elk event! Daarom zetten we in dit artikel vijf prachtige evenementenlocaties aan het water voor je op een rijtje. 

BRASSERIE ZEVEN | OUDDORP

Op een eiland pal aan het Grevelingenmeer in het Zuid-Hollandse Ouddorp vind je een nog onontdekte parel: Brasserie Zeven. Hier ervaar je een oase van rust en kruipt langzaam het vakantiegevoel omhoog. Presentaties, borrels, heisessies, meetings of bedrijfsfeesten tot zo’n 400 personen; het kan hier allemaal. Stel je voor: je meert met je gezelschap aan bij de aanlegsteiger van de locatie, sluit je event af met een teambuildingsactiviteit op het privé strand en geniet van een verrassend diner van de ervaren keukenbrigade. Vervolgens blijven jullie slapen in één van de villa’s of studio’s aan het strand. Een completere locatie dan dit vind je bijna nergens!

PILLOWS LUXURY BOUTIQUE HOTEL AAN DE IJSSEL | DEVENTER

Bij Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel heb je het allermooiste uitzicht op de skyline van Deventer. Dit intieme en luxe hotel ligt namelijk direct aan het water van de IJssel. Er zijn drie sfeervolle salons voor verschillende soorten meetings en events en daarnaast 29 kamers en suites. Groot meerdaags event? Kies er dan voor om het hotel exclusief af te huren zodat je deze bijzondere locatie optimaal kunt benutten. Leuke activiteit: trakteer je gasten op een ontspannen overtocht met het pontje over de IJssel naar de binnenstad van Deventer. Om daarna weer lekker bij Pillows te genieten van een diner en overnachting.

EYE FILMMUSEUM | AMSTERDAM

Laat jouw event bij Eye de ogen van je gasten openen. Alleen al de spectaculaire architectuur en de inspirerende omgeving langs het water laten een onuitwisbare indruk achter. Zoals je van een filmmuseum mag verwachten zijn er vier comfortabele filmzalen met topkwaliteit beeld en geluid. Dit is dé plek waar film gekoesterd en gevierd wordt. Een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Waar het bruist en je anders leert kijken. Voor de catering zijn er stijlvolle en lichte foyers en er zijn vier multi-inzetbare ruimten voor onder andere vergaderingen en workshops. Een productiepresentatie, congres, receptie, kick-off of bedrijfsfeest: hier wordt alles gegarandeerd een filmische beleving.

INNSTYLE | MAARSSEN

Kleurrijk, hip en prachtig gelegen aan het water van de Maarsseveense Plassen: InnStyle is een locatie waar inspiratie gewoonweg ontstaat. Hier heb je meteen het gevoel er echt even tussenuit te zijn. Er zijn meerdere flexibel in te richten ruimten, verdeeld over twee gebouwen die verschillen qua architectuur, maar van binnen naadloos in elkaar overgaan. Verschillende houtsoorten, trendy kleuren en strakke en moderne lijnen zorgen voor een zakelijke én warme sfeer. Maak je event nog krachtiger door gelijk actief aan de slag te gaan met een gezonde energizer aan het water. Hier beleef je de ultieme binnen-buiten beleving!

WILDSCHUT-HILVERSUM

In een compleet gerenoveerde botenloods die is ontworpen door de bekende architect Willem Dudok vind je Wildschut-Hilversum. Een bijzondere evenenmentenlocatie pal aan het Hilversums Kanaal en de Sporthaven met drie sfeervolle zalen voor presentaties, vergaderingen, heisessies, brainstorms en andere soorten events. The Lower Deck heeft een eigen bar en geweldige open keuken. Perfect voor verrassende diners, verzorgd door het naastgelegen restaurant Dudockx. Op zoek naar een leuke activiteit tijdens of na afloop van je event? Huur dan een van de boten van Wildschut-Hilversum voor een tochtje naar de Vecht of de Loosdrechtse Plassen. Een unieke locatie die altijd weet te verrassen!

Meer inspirerende locaties aan het water

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties aan het water. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.