Discover the finest spaces
Delen

Vijf keer rust en natuur in de Randstad

Geniet van rustige omgeving

Voor rust hoef je niet ver te rijden. Geniet van een rustige omgeving, zonder daarvoor uren in de auto te zitten. Deze locaties combineren een centrale ligging met rustige wegen en ruime parkeergelegenheid. Voor rust en natuur hoef je de Randstad niet uit!

culemborg-vrij-376

culemborg_vrij_104

Op een prachtige plek aan de Lek werd een voormalig fruitbedrijf gerenoveerd tot een duurzame, vrijwel energie-neutrale vergaderlocatie: VRIJ in Culemborg. Een duurzame vergaderlocatie in een boerderij. Deze gloednieuwe locatie bestaat uit drie mooi gestylede ruimtes, die je altijd alle drie exclusief tot je beschikking hebt.

Kapel Berg en Bosch – Bilthoven

Kapel Berg en Bosch

DSC05964

kapel_restaurant_1

De Kapel Berg en Bosch is in zijn oude glorie hersteld. De kapel van het voormalige sanatorium in Bilthoven heeft schitterende architectuur en is verfraaid met kunstwerken en gebrandschilderde ramen. Deze prachtige locatie dient nu als inspirerend decor voor meetings en events. Je vindt hier inspiratie op een historische locatie.

Koetshuis Nova Zembla (Landgoed Duin & Kruidberg) – Santpoort

CN6A2652

DKB - Nova Zembla

NovaZembla_koetshuis_Duin Kruidberg

Het koetshuis van Landgoed Duin & Kruidberg heeft een nieuwe functie: Nova Zembla is een fraai pand op het landgoed, en is nu exclusief inzetbaar voor meetings en events. De locatie opende najaar 2015 na een grondige renovatie. Een unieke plek voor speciale gelegenheden!

Het Nut – Beesd

Het Nut Beesd

 

Het Nut centraal

Het Nut kluis

Deze inspirerende vergaderlocatie in Beesd is gevestigd in een gerenoveerd historisch pand. Het Nut heeft een luxe en eigentijdse inrichting, met veel designelementen. De open ruimte geeft een ongedwongen en gastvrije sfeer. Het Nut nodigt uit tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën.

Nationaal Onderwijsmuseum – Dordrecht

260615-108

Het dit jaar geopende Onderwijsmuseum in Dordrecht zit op een prachtige locatie: het zorgvuldig gerestaureerde gebouw De Holland uit 1939. Een modern museum in een opvallend gebouw. Het schitterende museumgebouw, vlakbij het station, is open en licht en biedt ruime mogelijkheden voor events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.