Discover the finest spaces
Delen

Vijf inspirerende locaties in de natuur voor meerdaagse vergaderingen

Voor sommige onderwerpen en beslissingen is het nodig om je samen echt even goed te kunnen focussen. Een paar dagen helemaal in de materie duiken op een inspirerende plek. Een vergaderlocatie waar je ook kan overnachten is dan ideaal. Het liefste midden in de natuur, want een rustige omgeving vol groen zorgt ervoor dat de creativiteit gaat stromen. Wij selecteerden vijf bijzondere evenementenlocaties voor je  die aan al deze voorwaarden voldoen. Bekijk hieronder deze vijf locaties middenin de natuur voor meerdaagse vergaderingen!

CHÂTEAU ST. GERLACH, VALKENBURG

Op Landgoed Château St. Gerlach in het betoverende Geuldal van Valkenburg, waan je jezelf even in een andere wereld. De groene omgeving, de rijke historie en de warme, huiselijke setting van dit luxe hotel nodigen uit voor een inspirerend verblijf. Het St. Gerlach Paviljoen en Kasteelhoeve bieden diverse mogelijkheden voor kleine tot grote bijeenkomsten tot maar liefst duizend personen. Tijdens een meerdaags event hoef je het landgoed niet te verlaten maar strijk je neer in één van de 114 kamers, suites en appartementen. Bovendien zijn er twee uitstekende restaurants en een eigen spa & wellness voor de nodige ontspanning.

THE UNBOUND, AMSTERDAM

Aan de rand van Amsterdam, omringd door de natuur, ligt het kleinschalige boetiekhotel The Unbound. Hier gaat de natuur grotendeels haar eigen gang. Stad, architectuur en natuur komen er samen. Naast een eigen groentetuin, yoga- en meditatieveld en recreatie vijver is dit een unieke locatie voor zakelijke meetings en events. Er zijn verschillende ruimten voor meetings en andere soorten events met elk een uniek karakter. Zo is er de Vuurplaats met prachtige glazen gevels die open kunnen en de Boardroom voor wat kleinere bijeenkomsten. Blijven slapen kan natuurlijk ook in de ruim ontworpen cabins die verspreid liggen over het landgoed. 

VILLA KRANENBERGH, BERGEN

Stel je voor: een moderne luxe villa helemaal voor jezelf om te vergaderen, brainstormen én te overnachten! Dat kan bij het kleinschalige boutique hotel Villa Kranenbergh in het Noord-Hollandse Bergen. Door de ligging van de locatie in het centrum van het schilderachtige dorpje ben je in no time in de duinen of op het strand. Villa Kranenbergh heeft acht slaapkamers, een gezellige woonkamer met open haard, een moderne vergaderruimte met een stoere robuuste tafel en een eetkeuken met kookeiland. Met lekker weer vergader je gewoon buiten op het terras inclusief fantastische buitenkeuken waar je privé-chef heerlijke gerechten bereidt.

LANDGOED DE HORST, DRIEBERGEN

Wanneer je Landgoed de Horst in Driebergen oprijdt, ervaar je direct een gevoel van rust. Dit eeuwenoude landgoed van maar liefst vierentwintig hectare (waarvan twaalf hectare bos) is speciaal ingericht om leren en persoonlijke ontwikkeling te faciliteren: een klein kennisdorp als het ware! Stralend middelpunt is een statig landhuis uit 1835, met daaromheen diverse moderne gebouwen. Deze beschikken over eigentijdse vergader- en trainingszalen en hotelkamers zodat je hier ook goed kunt vertoeven bij meerdaagse trainingen of evenementen. Nodig je medewerkers of relaties uit voor een brainstormsessie, meeting of een congres? Bij Landgoed de Horst gaan ze zeker geïnspireerd naar huis!

ZWIER, VINKEVEEN

Ontspanning is het codewoord bij Zwier in Vinkeveen. Omdat creativiteit volgens hen naar boven komt wanneer je ontspant, biedt deze locatie allerlei activiteiten voor meer rust en verdieping. Samen het water op gaan bijvoorbeeld, een wandeling maken of zelfs overnachten in een tent op het buitenterrein. Door de landelijke ligging ben je er echt even uit zonder lang te rijden vanuit Utrecht of Amsterdam. De Werfplaats, bestaande uit twee verdiepingen, staat helemaal tot je beschikking voor meetings of een diner met groente in de hoofdrol. Ook bouwde de locatie er onlangs negen Havenhuisjes bij, ideaal om bij te boeken tijdens meerdaagse events of heisessies.

Meer inspirerende locaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer venues voor meerdaagse vergaderingen en bijeenkomsten in de natuur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties voor meerdaagse bijeenkomsten! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.